Tulevaisuuden sote-keskusten järjestöyhteistyön verkostotapaaminen

21.04.2021 klo 13:00 - 15:30 / Kokous/tapaaminen / POPsote-hanke/Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

POPsote-hankkeen logo

Tulevaisuuden sote-keskusten järjestöyhteistyön verkostotapaaminen on tarkoitettu

 • sote-keskusten, kuntien ja kuntayhtymien järjestöyhdyshenkilöille sekä
 • Tulevaisuuden sote-keskus –kehittämisohjelmien aluekehittäjille.

Järjestyksessään toisen verkostotapaamisen tarkoituksena on tukea sote-keskuksia, kuntia ja kuntayhtymiä yhteistyössä Tulevaisuuden sote-keskus -kehittämisohjelmien kanssa ottamaan käyttöön ja hyödyntämään osallisuuteen, mielenterveyden edistämiseen, ehkäisevään päihdetyöhön sekä perhe- ja lähisuhdeväkivallan ehkäisyyn, kulttuurihyvinvointiin sekä elintapoihin liittyviä hyviä käytäntöjä sekä maakunnallisia teemaverkostoja.

Alustava ohjelma:

 • Esittäytymiskierros
 • POPsote-hankekokonaisuuden hyte- ja järjestöyhteistyötä koskevat tavoitteet ja toimenpiteet
 • Osallisuuden hyvät käytännöt ja verkosto
 • Kokemustoiminnan maakunnallinen toimintamalli
 • Tauko
 • Mielenterveyden edistämisen, ehkäisevän päihdetyön sekä perhe- ja lähisuhdeväkivallan ehkäisyn hyvät käytännöt ja verkosto
 • Kulttuurihyvinvoinnin hyvät käytännöt ja verkosto
 • Elintapojen hyvät käytännöt ja verkosto
 • Keskustelu

Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle Teams-kutsun osallistumista varten. Ilmoitathan myös organisaatiosi sekä lisätiedot -kohdassa mahdollisen sote-keskuksen tai hankkeen nimen. Tilaisuuden järjestäjä pidättää oikeuden rajata kohderyhmän ulkopuolelta ilmoittautuneet henkilöt tilaisuuden ulkopuolelle. Ilmoittautuminen päättyy 18.4.2021.

Ilmoittautuneiden henkilötietoja käytetään ja käsitellään tämän ja vastaavien tulevien tilaisuuksien järjestämistä varten. Tämä pitää sisällään tilaisuuksista tiedottamisen, kutsujen lähettämisen, palautelomakkeiden lähettämisen sekä muun verkoston sisäisen yhteydenpidon. Tietojen poistamista voi pyytää tilaisuuden toteuttamisen jälkeen, mikäli ei enää jatkossa halua osallistua verkoston toimintaan. Tietoja ei luovuteta POPsote-hankkeen ulkopuolisille.

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kempele, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Simo, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Ylivieska

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, sosiaali ja terveys, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

soteuudistus, järjestöyhteistyö

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, viranomaiset ja kumppanit

Tapahtuma on verkossa

Lähetetään kohderyhmään kuuluville ilmoittautuneille sähköpostilla

Lisätiedot

Helena Liimatainen

050 520 1081

helena.liimatainen (a) popsote.fi

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautuminen

Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Suosittelemme antamaan myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat ilmoittautumisestasi viestin sähköpostiisi. Valinnaiset kentät ovat erikseen merkitty. Vaihtoehtoisista ilmoittautumistavoista voit halutessasi kysyä ilmoittautumislomaketta käyttävältä toimijalta.

Ilmoittautuminen päättyy 18.04.2021