PS-tapahtumat ovat ehdottomasti käynnin väärti.

30.11.2019 klo 00:00 - 31.05.2021 klo 00:00 / Kokous/tapaaminen, Koulutus/seminaari, Muu / Oulaisten Perussuomalaiset ry.

PS-tapahtumat ovat ehdottomasti käynnin väärti. Tapahtumissamme voit vaihtaa kuulumisia perussuomalaisten aktiivien ja luottamushenkilöiden kanssa ajankohtaisista asioista sekä noutaa samalla tuoreimman PS-lehtemme kotiin luettavaksi. Muistathan, että myös jäseneksi liittyminen on samalla käynnillä mahdollista.

Tutustu alla olevista linkeistä Perussuomalaisten politiikkaan, ohjelmiin ja uutisiin

Me – Perussuomalaiset arvomaailmamme
Perussuomalaisten poliittiset ohjelmat
Suomen Uutiset – verkkolehti
Suomen Perusta -ajatuspaja julkaisut ja tutkimukset

https://www.perussuomalaiset.fi/tule-mukaan/jasenyys/

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulainen

Teemat

luottamustoiminta, messut ja näyttelyt, muu, poliittinen toiminta, tapahtuma, tempaus, vaikuttaminen, viestintä, yleisötilaisuudet

Lisätiedot

Tietoa meistä

Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piiri on Perussuomalaiset rp:n yhteisöjäsen ja sen piirijärjestö. Piirijärjestön jäseniä ovat Pohjois-Pohjanmaan alueella toimivat Perussuomalaiset paikallisyhdistykset.

Puolueen, piirien ja paikallisyhdistysten päämääränä on isänmaalliselta ja kristillissosiaaliselta pohjalta koota yhteen ne väestöryhmät, joiden etujen ajamisesta ja tasavertaisesta sosiaalisesta ja taloudellisesta sekä yhteiskunnallisesta asemasta ei ole oikeudenmukaisesti huolehdittu.

Kutsumme mukaan oikeudenmukaisen yhteiskunnan rakentamiseen myös kansaa lähellä olevan sivistyneistön ja vapaat taiteilijat. Lisäksi puolueen, piirien ja yhdistysten päämääränä on edistää maamme talouden rakentamista vahvaksi ja kilpailukykyiseksi siten, että työntekoa ja yrittämistä kunnioitetaan, kansallista itsemääräämisoikeutta sekä suomalaisia arvoja ja kulttuuria puolustetaan, sekä kansalaisille taataan taloudellinen perusturva ja oikeus työhön.

Löydät meidät myös Facebookista https://www.facebook.com/perussivut

Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry
Tarkka-ampujankatu 14, 90120 OULU
Y-tunnus 2490315-9

Linkkejä

Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry

Perussuomalaiset rp

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Liitteet