POPsote-hankkeen sote-palvelustrategiatyöpaja paikallisyhdistyksille

02.02.2021 klo 17:00 - 18:30 / Kokous/tapaaminen / POPsote-hanke/Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Tervetuloa POPsoten sote-palvelustrategiatyöpajaan 2.2.2021 klo 17.00-18.30.

  • Millaiset ovat tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalvelut Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella?
  • Millainen on yhdistysten rooli hyvinvointialueen sote-palveluissa?

Muun muassa näitä kysymyksiä käsitellään POPsote-palvelustrategiahankkeen järjestämässä, paikallisyhdistyksille tarkoitetussa työpajassa helmikuussa.

Teams-etäyhteydellä toteutettavaan työpajaan ovat tervetulleita kaikki Pohjois-Pohjanmaalla toimivien yhdistysten työntekijät ja vapaaehtoiset.

Varsinainen tilaisuus alkaa klo 17.00, mutta yhteyksiä voi tulla testaamaan jo 16.30 lähtien.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille paikallisyhdistystoimijoille avoin. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle Teams-linkin osallistumista varten. Ilmoittautuminen päättyy 1.2.2021.

Ilmoittautuneiden henkilötietoja käytetään ja käsitellään tilaisuuden järjestämiseen ja mahdollisen palautelomakkeen toimittamiseen liittyen. Tiedot poistetaan puolen vuoden sisällä tapahtumasta. Tietojen poistamista voi pyytää jo ennen tätä, kuitenkin vasta tilaisuuden toteuttamisen jälkeen. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kempele, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Simo, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Ylivieska

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kokemusasiantuntijuus, kuntoutus- ja hoitopalvelut, osallisuus, sosiaali ja terveys, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

soteuudistus, järjestöt, etänä, verkossa

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, jäsenet, kokemusasiantuntijat, vapaaehtoiset, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Tapahtuma on verkossa

Lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla

Lisätiedot

Työpajan sisältö ja toteutus:

Liisa Jurmu

liisa.jurmu(at)oulunkaari.com

040 527 2578

 

Etäyhteyden toimivuus ja testaus:

Helena Liimatainen

helena.liimatainen(at)popsote.fi

050 520 1081

 

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautuminen

Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Suosittelemme antamaan myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat ilmoittautumisestasi viestin sähköpostiisi. Valinnaiset kentät ovat erikseen merkitty. Vaihtoehtoisista ilmoittautumistavoista voit halutessasi kysyä ilmoittautumislomaketta käyttävältä toimijalta.

Ilmoittautuminen päättyy 01.02.2021