Pohjois-Suomen syömishäiriötä sairastavien läheisten ilta 19.5.2021

19.05.2021 klo 18:00 - 20:00 / Kokous/tapaaminen, Muu ryhmämuotoinen tuki, Vertaisryhmä / Pohjois-Suomen SYLI-keskus

Syömishäiriötä sairastavien tai oireilevien läheisille järjestetään ilta etäyhteyksillä keskiviikkona 19.5. Zoomin välityksellä klo 18-20.

Illan aikana tarjotaan tietoa syömishäiriöistä läheisen näkökulmasta ja tukea ja voimavaroja arjessa jaksamiseen. Mukana illassa on syömishäiriöstä toipunut kokemustoimija kertomassa omaa tarinaansa ja häneltä voi myös kysellä toipumisesta.

Ilta on tarkoitettu kaikille syömishäiriötä sairastavien tai syömishäiriöllä oireilevien läheisille, eli vanhemmille, sisaruksille, puolisoille ja ystäville.

Ilmoittautumiset tällä lomakkeella 14.5. mennessä: https://bit.ly/3qVQKgF

Ilmoittautuneille lähetetään ZOOM-osallistumislinkki pari päivää ennen tilaisuutta.

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa, Lappi, Kainuu

Kunta
Oulu, Kuusamo, Rovaniemi, Inari, Sodankylä, Ylivieska, Kemi, Raahe, Kalajoki, Pudasjärvi, Kempele, Liminka, Tyrnävä, Muhos, Ii, Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Kärsämäki, Lumijoki, Merijärvi, Nivala, Oulainen, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Utajärvi, Vaala, Utsjoki, Enontekiö, Kittilä, Muonio, Kolari, Savukoski, Pelkosenniemi, Salla, Kemijärvi, Posio, Ranua, Pello, Ylitornio, Tornio, Tervola, Simo, Keminmaa, Hyrynsalmi, Suomussalmi, Ristijärvi, Kajaani, Kuhmo, Puolanka, Sotkamo, Paltamo

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kokemusasiantuntijuus, mielenterveys, sairastaminen, vertaistuki

Kohderyhmä

läheiset ja omaiset

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautumiset tällä lomakkeella: https://bit.ly/3qVQKgF