Palveluntuottajajärjestöjen tapaaminen

25.01.2021 klo 13:00 - 15:00 / Kokous/tapaaminen / POPsote-hanke/Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Sosiaali- ja terveyspalveluja tuottavien järjestöjen on hyvä järjestäytyä, jotta niiden olisi helpompi päästä osallistumaan POPsote-hankkeen kehittämiseen ja markkinavuoropuheluun. Ensimmäisen Teams-etäyhteydellä järjestettävän tapaamisen kutsuu koolle POPsote-hankkeen järjestö- ja yhdistysyhteistyön asiantuntija Helena Liimatainen.

Tule mukaan kuulemaan ajankohtaiset uutiset POPsote-hankkeesta ja verkostoitumaan muiden palveluja tuottavien sote-järjestöjen kanssa! Tapaamisessa päätetään, kokoontuuko verkosto jatkossa ja jos kokoontuu, kuka järjestötoimijoista kutsuu sen koolle ja toimii näin yhdyshenkilönä POPsote-hankkeen kehittäjiin päin.

Tilaisuuden alustava ohjelma:

  1. Esittäytymiskierros
  2. POPsote-hankkeen ajankohtaiskatsaus, järjestö- ja yhdistysyhteistyön asiantuntija Helena Liimatainen
  3. Verkoston koolle kutsujasta sopiminen
  4. Sote-palvelustrategiavalmistelun esittely, projektipäällikkö Anu Vuorinen
  5. Muut asiat

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle Teams-linkin osallistumista varten. Ilmoittautuminen päättyy 21.1.2021.

Ilmoittautuneiden henkilötietoja käytetään ja käsitellään tilaisuuden järjestämiseen ja verkoston perustamiseen liittyen. Tiedoista kootaan verkoston sähköpostilista, jota käsittelee jatkossa verkostosta valittava koolle kutsuja.

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kempele, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Simo, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Ylivieska

Teemat

elinkeinot ja talous, myynti ja markkinointi, sosiaali ja terveys, vaikuttaminen, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

soteuudistus, järjestöt, Palveluntuottaminen

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, yhdistyksen työntekijät

Tapahtuma on verkossa

Lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautuminen

Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Suosittelemme antamaan myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat ilmoittautumisestasi viestin sähköpostiisi. Valinnaiset kentät ovat erikseen merkitty. Vaihtoehtoisista ilmoittautumistavoista voit halutessasi kysyä ilmoittautumislomaketta käyttävältä toimijalta.

Ilmoittautuminen päättyy 21.01.2021