Näe, kuule, kohtaa! – ikäihmisen hyvinvointi ja voimavarat (seminaari)

15.10.2020 klo 11:00 - 14:30 / Koulutus/seminaari, Yleisöluento / Yhteisestä Ovesta ry
”NÄE, KUULE, KOHTAA! – ikäihmisten hyvinvointi ja voimavarat”

Seminaari Ylivieskassa torstaina 15.10. klo 11.45 – 14.30!

Kahvia/virvokkeita tarjolla 11-11.45.

Etsivä ja löytävä vanhustyö Ylivieskassa -hanke kutsuu lokakuussa niin ammattilaiset, yhdistystoimijat, ikäihmiset itse kuin myös muut kiinnostuneet yhteiseen ajankohtaisseminaariin. Seminaari on samalla hankkeen päätöstilaisuus.

Aihe on äärimmäisen tärkeä ja koskettaa meitä kaikkia: ikäihmisten hyvinvointi ja voimavarat. 

Kiinnostavista ja herättelevistä puheenvuoroista vastaavat mm. tutkijatohtori Jari Pirhonen Helsingin yliopistosta sekä suunnittelija Päivi Tiittula Etsivän Vanhustyön Verkostokeskuksesta/Valli ry. Luonnollisesti käymme läpi tilannetta myös Ylivieskan ja lähialueiden osalta.

Seminaarissa kuullaan ja keskustellaan mm. siitä:

Mistä ikäihmisten hyvinvointi koostuu? Mitä voimavaroja on, miten niitä voi lisätä? Miten pitää yllä hyvinvoinnin kokemusta toimintakyvyn laskusta huolimatta? Miten pärjäsivät ”koronakeväässä” ikäihmiset, omaiset, hoitajat, muut toimijat niin kodeissa kuin laitoksissa? Mikä on meidän toimijoiden rooli ja yhteinen panostus hyvinvoinnin edistämisessä, yksinäisyyden ehkäisemisessä?

 

TERVETULOA ajankohtaisten asioiden äärelle!

 

Yhteisestä Ovesta ry /Hallitus

Näe, kuule, kohtaa! -Etsivä vanhustyö Ylivieskassa -hanke/Ohjausryhmä

Osoitteet

  • Seurakuntakoti Maria

    Kirkkotie 2, Ylivieska, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Ylivieska

Seurakuntakoti Maria

Kirkkotie 2, Ylivieska, Suomi

Teemat

eläkeläistoiminta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, ikääntyminen ja veteraanitoiminta, kansanterveys, kokemusasiantuntijuus, omaistoiminta, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, osallisuus, sosiaali ja terveys, tapahtuma, vertaistoiminta, yhteistyö ja verkostot, yleisötilaisuudet, ystävä- ja viriketoiminta

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, asiakkaat, eläkeläiset, järjestötoimijat, jäsenet, kaikille, kokemusasiantuntijat, kuntalaiset, liikuntarajoitteiset, läheiset ja omaiset, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

kaikenikäiset, nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Lisätiedot

 

 

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc
  • Pysäköintimahdollisuus

Liitteet

Ilmoittautuminen

Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Suosittelemme antamaan myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat ilmoittautumisestasi viestin sähköpostiisi. Valinnaiset kentät ovat erikseen merkitty. Vaihtoehtoisista ilmoittautumistavoista voit halutessasi kysyä ilmoittautumislomaketta käyttävältä toimijalta.

Ilmoittautuminen päättyy 09.10.2020