MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piirin paikallisyhdistysten hallitustoimijoiden etätapaaminen

14.12.2020 klo 17:30 - 19:00 / Kokous/tapaaminen / Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piiri ry

MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piirin paikallisyhdistysten puheenjohtajille ja muille hallitustoimijoille suunnattu etätapaaminen järjestetään maanantaina 14.12. klo 17.30-19.00 Teams etäyhteydellä.

Summataan yhdessä kulunut vuosi ja suunnataan katseet tulevaan. Piirin työntekijöistä paikalla ovat toiminnanjohtaja Eevaleena Isoviita ja vapaaehtoistyön koordinaattori Piia Korkiakoski.

 

Ilmoittauduthan Piialle, piia.korkiakoski(at)mll.fi viimeistään maanantaina 14.12. klo 9 mennessä.

Ilmoittautuneille lähetetään teams-linkki, jota klikkaamalla pääset liittymään tapaamiseen omalla tietokoneellasi. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Kuusamo, Taivalkoski, Pudasjärvi, Oulu, Muhos, Utajärvi, Tyrnävä, Kempele, Liminka, Hailuoto, Lumijoki, Siikajoki, Siikalatva, Pyhäntä, Kärsämäki, Haapavesi, Raahe, Pyhäjoki, Merijärvi, Oulainen, Kalajoki, Alavieska, Ylivieska, Nivala, Haapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi, Sievi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, lapsuus ja perhe-elämä, osallisuus, sosiaali ja terveys, verkkovertaistuki, vertaistoiminta, vertaistuki, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

vapaaehtoisuus, tukea yhdistystoimintaan

Kohderyhmä

järjestötoimijat

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittauduthan vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Piia Korkiakoskelle (piia.korkiakoski(at)mll.fi viimeistään maanantaina 14.12. klo 9 mennessä.