Luovakunta-osaamispaja – oppia ja työkokemusta aidoissa kuntien kehittämisprojekteissa

16.11.2021 klo 09:00 - 24.02.2022 klo 16:00 / Koulutus/seminaari, Verkossa tapahtuva toiminta

Tarjoamme sinulle, luovan alan ja alue- ja yhteisökehittämisen ammattilainen, työelämälähtöistä, maksutonta palvelumuotoilun ja yhteisökehittämisen täydennyskoulutusta aidoissa kuntien kehittämiskohteissa Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Toivotamme sinut tervetulleeksi kolmen kuukauden mittaiseen Luovakunta-osaamispajaan, joissa tartutaan Vaalan ja Hailuodon kuntien konkreettisiin kehittämistoimiin. Projektit lähtevät liikkeelle kuntalaisten kuulemisesta ja päättyvät johonkin konkreettiseen lopputulokseen. Kehittämisen kohteena voi olla esimerkiksi tori, vapaa-ajanviettopaikka, tapahtuma tai joku kunnan peruspalvelu. Luovakunta-osaamispajojen projekteissa opitaan palvelumuotoilua, tuotteistamista ja yhteis- ja yhteisökehittämisen menetelmiä, joilla lisätään kuntalaisten osallisuuden kokemuksia.

Jos olet nuori (alle 29 v.), vastavalmistunut luovien alojen ammattilainen tai yhteisö- ja aluekehittämisen osaaja sekä tällä hetkellä työtön työnhakija, olet juuri kohderyhmäämme. Jos olet kiinnostunut em. aloista tai kehittämistyöstä tai yli 29 v. niin olet myös tervetullut. Hankkeessa on mahdollista suorittaa myös työharjoittelu tai koulutussopimuksen sisältöjä.

Haemme osallistujia kaikkialta Pohjois-Pohjanmaan alueelta ja toimintaa toteutetaan pääasiassa etäyhteyksin. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen, nettiyhteyden ja web-kameran. Sinun ei tarvitse olla Vaalasta tai Hailuodosta eikä osallistuminen edellytä matkustamista näihin kuntiin. Mahdolliset kuntakäynnit toteutamme yhteiskyydein.

Seuraavan osaamispaja  – ilmoittautuminen on auki!

 16.11.2021 – 24.2.2022

Maaseudun Sivistysliiton Kunta olemme me -hankkeen tavoitteena on edistää nuorten osaajien työllistymismahdollisuuksia, auttaa osallistujia löytämään uusia näkökulmia omaan osaamiseensa ja saamaan verkostoa. Hanketta rahoittaa Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskus Euroopan Sosiaalirahastosta sekä Hailuodon ja Vaalan kunnat.

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Hailuoto, Vaala, Ii, Oulu, Tyrnävä, Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Kalajoki, Kempele, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Utajärvi, Ylivieska

Teemat

opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, osallisuus, työllisyys, vaikuttaminen, yhteistyö ja verkostot

Asiasanat

palvelumuotoilu, osallisuus, koulutus, täydennyskoulutus

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, kuntalaiset, opiskelijat, työttömät

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Tapahtuma on verkossa

Koulutus järjestetään Teamsillä. Osoite ilmoitetaan osallistujille.

Lisätiedot

Kysy lisää:

Heidi Simppala
yhteisökehittäjä, Kunta olemme me -hanke
heidi.simppala@msl.fi
p. 040 772 8549

Niina Vuori
projektikoordinaattori, Kunta olemme me -hanke
niina.vuori@msl.fi
p. 040 774 9378

 

Linkkejä

Luovakunta-ilmoittautuminen

Luovakunta-osaamispaja

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Liitteet

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittaudu lomakkeella:

https://msl.fi/osallisuus/kom/luovakunta-ilmoittautuminen/

Kysy lisää:

niina.vuori@msl.fi