Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus la-su 21.-22.9.2019, Oulu

21.09.2019 klo 09:00 - 22.09.2019 klo 17:00 / Koulutus/seminaari / Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry

Laatua ja monipuolisuutta pienten lasten liikuntaan

 

Liikuntaleikkikoulu, tutummin Liikkari, on valmis konsepti, jonka avulla urheiluseurat ja yhdistykset voivat tarjota laadukasta harrastustoimintaa 2-6 -vuotiaille lapsille. Liikuntaleikkikoulua voidaan toteuttaa myös varhaiskasvatuksessa. Liikuntaleikkikouluissa alle kouluikäiset lapset pääsevät tutustumaan turvallisesti liikunnan harrastamiseen. Uudistetussa Liikkarissa ikäluokat ovat muuttuneet. Uusissa materiaaleissa tuntimallit ovat jaettu 2-3 -vuotiaiden Perheliikkariin, 4-5 -vuotiaiden Liikkariin ja 6 -vuotiaiden Liikkariin.

 

Liikuntaleikkikoulussa liikutaan monipuolisesti ja laadukkaasti lasten liikunnan asiantuntijoiden luomien materiaalien avulla. Liikuntaleikkikoulun sisältö on rakennettu lasten liikunnallisen kehityksen vaiheet huomioiden. Toiminnassa tärkeää on lapsilähtöisyys, monipuolisuus ja leikillisyys. Ohjaajakoulutuksessa teemoina ovat mm. leikinkehittely, liikunnan perustaitojen kehittyminen sekä liiketekijöiden ja erilaisten ohjaustapojen käyttö osana monipuolista lasten liikuntaa. Koulutukseen voi osallistua jo 16-vuotiaana ja toimia apuohjaajana ryhmässä. Ryhmästä vastaa aina 18 vuotta täyttänyt ohjaaja.

 

Ohjaajakoulutuksessa osallistuja saa Liikuntaleikkikoulun ohjaajan oikeudet ja käyttöönsä liikuntaohjelmakansion. Kansiosta löytyy:

  • tiivis Liikuntaleikkikoulun teoriaperusta
  • 30 tuntimallia 2-3 -vuotiaiden Perheliikkariin
  • 30 tuntimallia 4-5 -vuotiaille
  • 15 tuntimallia 6 -vuotiaille
  • kehokortit
  • Liikuntaleikit ja välinevinkit -opas, joka sisältää yli 100 uutta leikkiä ja vinkkiä

Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen käyneet voivat tilata Liikuntaleikkikoulun lisämateriaaleja (mm. CD ja kotitehtävävihko) Olympiakomitean verkkokaupasta.

Jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan tuhannet lapset ovat osallistuneet Liikuntaleikkikoulu -toimintaan sadoissa urheiluseuroissa, yhdistyksissä ja päiväkodeissa.Tervetuloa mukaan Liikuntaleikkikoulun iloiseen maailmaan!

 

Lisää tietoa Liikuntaleikkikoulusta löydät täältä

 

Liikuntaleikkikoulun esittelyvideo

Osoitteet

  • Värtön päiväkoti

    Värtön Päiväkoti, Kurkelantie, Oulu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Värtön päiväkoti

Värtön Päiväkoti, Kurkelantie, Oulu, Suomi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kerhot, lapsuus ja perhe-elämä, nuoruus, urheilu ja liikunta, vapaaehtoisuus

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

leikki-ikäiset (3-6 v.)

Lisätiedot

Lasten ja nuorten liikunnan kehittäjä

Mari Patanen

040 720 7960

etunimi.sukunimi@popli.fi

Hinta

195€

Tilan esteettömyys

  • Pysäköintimahdollisuus

Ilmoittautumistiedot

ma 9.9.2019 mennessä täällä. Ilmoittautuneille lähetetään koulutusvahvistus ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Koulutuksen peruutusehdot löytyvät täältä.