Lapsiperheiden Tukihenkilövalmennus 6.4.2019

06.04.2019 klo 09:00 - 16:00 / Koulutus/seminaari, Muu / Pelastakaa Lapset ry Pohjois-Suomen aluetoimisto

Tukihenkilövalmennus, Oulu

6.4.2019 09.00 – 16.00

Pelastakaa Lasten Pohjois-Suomen aluetoimisto, Isokatu 47, 6. krs, Oulu

Tervetuloa mukaan vapaaehtoistoimintaan lasten tueksi!

Tukihenkilötoiminnan tavoitteena on auttaa lapsiperheitä jaksamaan paremmin arjessaan. Tukihenkilö tapaa lasta tai perhettä pari kertaa kuukaudessa muutaman tunnin kerrallaan. Tukihenkilöt voivat toimia lasten kanssa monella eri tavalla: kuuntelu- ja keskustelukumppanina, lapsen harrastuskaverina sekä auttajana arkisissa tilanteissa kuten vaikka läksyjen teossa.

Kaikki Pelastakaa Lasten tukihenkilöt valmennetaan ennen tukihenkilötoiminnan alkamista. Valmennus sisältää henkilökohtaisen haastattelun, ennakkotehtävän ja ryhmämuotoisen valmennuspäivän.

Valmennetuilta vapaaehtoisilta tulemme pyytämään suostumuksen rikostaustaotteen pyytämiseksi. (Laki lasten kanssa toimivien vapaaehtoisten rikostaustan selvittämisestä 148/2014, 3§, 5§, 6§).

Seuraava uusien tukihenkilöiden valmennus Oulussa järjestetään lauantaina 6.4.2019 klo 9-16 Pelastakaa Lasten Pohjois-Suomen aluetoimistolla, os. Isokatu 47, 6.krs, Oulu.

Valmennuksessa tarjotaan lounas ja kahvi, joten ilmoitathan mahdollisista ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittaudu valmennukseen alla olevalla lomakkeella. Kaikki valmennukseen osallistuvat haastatellaan.

Lisätietoja:
Aleksi Autioniemi, aleksi.autioniemi@pelastakaalapset.fi, 050 409 0337
Eveliina Autio, eveliina.autio@pelastakaalapset.fi, 050 412 8332

Ilmoittautumiset:

https://www.pelastakaalapset.fi/tapahtumat/tukihenkilovalmennus-oulu-2/

Osoitteet

  • Pelastakaa Lapset ry Pohjois-Suomen aluetoimisto

    Isokatu 47, Oulu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Pelastakaa Lapset ry Pohjois-Suomen aluetoimisto

Isokatu 47, Oulu, Suomi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kaveritoiminta, lapsuus ja perhe-elämä, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, muu, nuoruus, osallisuus, sosiaali ja terveys, tukihenkilötoiminta, urheilu ja liikunta, vapaaehtoisuus, vertaistoiminta, virkistys, yhteistyö ja verkostot, ystävä- ja viriketoiminta

Avainsanat

pelastakaa lapset, tukihenkilötoiminta, tuettu vapaaehtoistoiminta, vapaaehtoiskoulutus, vapaaehtoistoiminta, vapaaehtoiset, vapaaehtoistyö, hyväntekeväisyys, vapaaehtoinen

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, eläkeläiset, järjestötoimijat, jäsenet, kaikille, kuntalaiset, läheiset ja omaiset, miehet, naiset, opiskelijat, pariskunnat, perheet, työssäkäyvät, työttömät, vapaaehtoiset, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

vauvat ja taaperot (0-2 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.)

Hinta

Tapahtuma on maksuton