Korona : apua Puolivälinkankaalla

01.04.2020 klo 09:00 - 31.05.2020 klo 20:00 / Muu ryhmämuotoinen tuki, Vertaisryhmä, Virkistys, Yksilöllinen tuki / Puolivälinkankaan suuralueen asukasyhdistys

Tarjoamme erilaista tukea erilaisessa verkkoympäristössä

1) verkko(live)läsnäolo Insta ja Discord

2) erilaiset tempaukset lasten piirroskisa pienille (käyvät tiputtamassa piiirroksen Puokkaritalon oven postilaatikkoon, joita sitten esitellään live lähetyksinä verkossa) #nallejahti. Täältä löydät tekemisvinkkejä kotiin.

3) läksy/tyttö/moikkauskerho (Zoomissa) nämä tyypillisesti 3-6.luokkalaisille, voidaan järjestää myös yläasteikäisille

4) Jeesi-päivystysnumero 044 3457900 auttaa klo 10-16 jos/kun seinät alkaa ahdistaa perheessä. Tämän sivun alaosaan on koottu muita auttavia tahoja kotien korona-ahdistukseen.

5) kumppaniverkoston kautta etsimme etä- ja asiointiapua sekä vinkkauksia niistä alueellaamme

6) Ruoka-apu: Puolivälinkankaan Puokkaritalo (Puokkarin nuokkari) jakaa perjantaisin klo 17-19 välisenä aikana Mielikintie 7:ssä  30 lämmintä ruoka-annosta perheille. Jaamme ruokaa jatkossa niin kauan kuin se on mahdollista.

Jos haluat hakea perheellesi ruokaa toimi näin:

  • Soita tai tekstaa  Elina Haataja-Ilmola (Puolivälinkankaan suuralueen asukasyhdistys  ry puh: 044 3457900 ja ilmoita kuinka monen hengen annoksen haette ja onko tarvetta vastaavaan jatkossa. Max 3 annosta /perhe
  • Sovi kellonaika, jolloin haet ruokakassin, oven ulkopuolella olevalta pöydältä.

Ota pussi ja poistu välttäen lähikontakteja. Perheestä vain yksi noutaa ruoan. Emme rajoita jakoa,  luonnollisesti se on helpompaa lähellä Puokkaritaloa asuville. Huomioithan turvavälin hakuhetkellä. Älä hae ruokaa sairaana. Aktivoimme Perhetsemppi-kasseja omalla kustannuksellamme niin kauan että Oulun kaupunki saa pyrimään ruoka-avun sekä Oulu-avun.

Luo lisää Puokkari-sivulta ja ole tarvittaessa yhteydessä vesa.ilola@gmail.com Ole yhteydessä jos haluat olla apunamme vapaaehtoisena.

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Kaupunginosa / Kylä
Puolivälinkangas

Teemat

asukas- ja kylätoiminta

Avainsanat

korona, korona Joensuu

Kohderyhmä

asiakkaat, kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset