Joulumyyjäiset Maikkulan monitoimitalolla 13.12. klo 10 – 19

13.12.2019 klo 10:00 - 19:00 / Muu, Virkistys / 4H Café

Joulumyyjäiset Maikkulan monitoimitalollaJoulumyyjäisissä tarjolla mm. villasukkia, säärystimiä, luonnontuotteita, palasaippuaa, korvakoruja, riipuksia, jouluaiheista tavaraa, käsitöitä, vaatteita, leivonnaisia, koruja, kirpputoritavaraa, kynttilöitä ja paljon muuta mukavaa.

Myyntipaikat ovat ilmaisia ja ne jaetaan tilausjärjestyksessä, mutta niitä on rajoitetusti. Tiedustelut sähköpostitse 4hcafe.oulu@4h.fi tai puhelimitse arkisin klo 9 – 13 040 485 3435.

4H Café on avoinna arkisin klo 9 – 13. Tarjoamme edullista lounasta 5 € hintaan aina tiistaista torstaihin klo 11 alkaen ja perjantaisin on pizzaperjantai: iso pala muhkeaa peltipizzaa vain 2,5 euroa. Myös kotipakettiin!

Osoitteet

  • Maikkulan monitoimitalo

    Kangaskontiontie 3, Oulu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Kaupunginosa / Kylä
Maikkula

Maikkulan monitoimitalo

Kangaskontiontie 3, Oulu, Suomi

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, harrastus ja vapaa-aika, kulttuuri ja taide, käden taidot, myyjäiset ja kirpputorit, osallisuus, tapahtuma, yleisötilaisuudet

Avainsanat

joulumyyjäiset

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, asiakkaat, eläkeläiset, järjestötoimijat, kaikille, kuntalaiset, lapset ja nuoret, miehet, naiset, opiskelijat, pariskunnat, perheet, työssäkäyvät, työttömät, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Hinta

Tapahtuma on maksuton