Järjestön varainhankinta – Miljoonia (vai) mokkapaloja?

24.03.2020 klo 14:00 - 16:00 / Koulutus/seminaari / Sivistysliitto Kansalaisfoorumi

Järjestöjen varainhankinta on noussut entistä tärkeämpään rooliin julkisen rahoituksen tiukentuessa. Myös 1.3.2020 voimaan astuva uusi rahankeräyslaki tuo muutoksia järjestöjen varainhankintaan.

Tiivis ja ajankohtainen tietopaketti järjestöjen varainhankinnasta

Koulutuksessa saat tiiviissä ajassa kokonaiskuvan siitä, miten varainhankintaa voidaan kehittää luontevana osana järjestösi toimintaa. Saat myös uunituoreet tiedot uudistetun rahankeräyslain vaikutuksista varainhankintaan sekä tutustut erilaisiin varainhankinnan muotoihin. Lisäksi koulutus tarjoaa vinkkejä siihen, miten järjestösi osaa valita sille sopivimmat varainhankinnan muodot. Koulutus on tarkoitettu kaikille järjestö- ja yhdistystoimijoille.

Noin viikkoa ennen koulutusta sen teemoihin orientoidutaan pienen ennakkotehtävän avulla.

Kouluttajana toimii Vastuullinen Lahjoittaminen ry:n pääsihteeri, Torni Consulting Oy:n toimitusjohtaja Pia Tornikoski. Tornikoski on näköalapaikalla suomalaisen varainhankinnan kentällä. Hän on kirjoittanut alkuvuonna 2020 julkaistavan varainhankintaoppaan ”Miljoonia (vai) mokkapaloja. Opaskirja yleishyödyllisen yhteisön varainhankintaan”. Hän toimii kehittäjänä ja kouluttajana Ammattimainen varainhankinta -koulutusohjelmassa. Lisäksi hän toimii myös yrittäjänä varainhankinnan, markkinoinnin ja viestinnän alalla mm. koordinoiden järjestöjen yhteistä testamenttilahjoittamiseen liittyvää markkinointiviestintähanketta.

Hinta sisältää uunituoreen kirjan varainhankinnasta

Kurssin hinta sisältää julkaisun Miljoonia (vai) mokkapaloja – Opaskirja yleishyödyllisten yhteisöjen varainhankintaan (arvo 23 €).

Jäsenalennus

Kansalaisfoorumin jäsenjärjestöjen jäsenet saavat koulutuksesta 10 euron alennuksen. Jos olet oikeutettu jäsenalennukseen,

Ilmoittautumiset verkkolomakeella : https://kansalaisfoorumi.fi/tapahtuma/jarjeston-varainhankinta-miljoonia-vai-mokkapaloja-3/

Lisätiedot: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi 

Lisää kansalaisfoorumin koulutuksia: https://kansalaisfoorumi.fi/koulutukset/

Osoitteet

  • Kumppanuuskeskus

    Kansankatu 53, 90120 Oulu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Kaupunginosa / Kylä
Oulun keskusta

Kumppanuuskeskus

Kansankatu 53, 90120 Oulu, Suomi

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, eläkeläistoiminta, harrastus ja vapaa-aika, ikääntyminen ja veteraanitoiminta, kerhot, varainhankinta ja rahoitus

Avainsanat

varainhankinta, Aktiiviset järjestöt, järjestötoiminta

Kohderyhmä

järjestötoimijat, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Hinta

Kurssin hinta on 50€ ja se sisältää julkaisun Miljoonia (vai) mokkapaloja – Opaskirja yleishyödyllisten yhteisöjen varainhankintaan (arvo 23 €).

Jäsenalennus

Kansalaisfoorumin jäsenjärjestöjen jäsenet saavat koulutuksesta 10 euron alennuksen. Jos olet oikeutettu jäsenalennukseen, ilmoita alennuskoodi Jasenale10 maksaessasi verkkokaupassamme.

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on induktiosilmukka
  • Tilassa on inva-wc

Ilmoittautumistiedot

https://kansalaisfoorumi.fi/tapahtuma/jarjeston-varainhankinta-miljoonia-vai-mokkapaloja-3/