Jangsterit -nuoret hoivaajat -hanke OmaisOiva kahvila TEAMS 13.4.2021

13.04.2021 klo 14:00 - 16:00 / Koulutus/seminaari, Verkossa tapahtuva toiminta / Koillismaan Omaishoitajat ja Läheiset ry

Hankkeen tavoitteena on tunnistaa ja tavoittaa perheessään hoivatilanteessa olevia alle 18-vuotiaita.

Tilaisuus on tarkoitettu ammattihenkilöille, sekä omaishoitajille ja läheisille. Eteenkin heille, jotka kohtaavat työssään lapsia ja nuoria, sekä heidän perheitä. Sisältö mm: nuorten hoivaajien tunnistaminen ja tukeminen ja keinoja puheeksiottoon. Teams -tilaisuutta varten tarvitset tietokoneen/ mobiililaitteen, hyvän nettiyhteyden, sekä mikrofonin ja kaiuttimen. Annamme tukea ohjelman käytössä. Ilmoittautuminen 1.4.2021 mennessä Saila Käsmä-Karjalainen puh. 044 2301 439 tai koillismaanomaishoitajat@gmail.com.

Toteutetaan yhteistyössä Omaishoitajaliitto ry:n Jansterit -hankkeen ja Koillismaan Omaishoitajat ja Läheiset ry OmaisOiva – toiminnan kanssa.  Tervetuloa tilaisuuteen!

 

Jangsterit -hankkeen logo
Jangsterit hankkeen logo

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa, Lappi

Kunta
Posio, Kuusamo, Taivalkoski, Pudasjärvi

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, omaistoiminta, osallisuus

Avainsanat

Lapset ja nuoret 6-21-v, sivistystoiminta, peruskoulutus, omaishoitajat, Omaiset ja läheiset, hoiva, mielenterveys läheinen, erityislasten vanhemmat, kehitysvamma, muistisairaan läheinen, Teams, Verkkokoulutukset

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, jäsenet, läheiset ja omaiset, perheet, viranomaiset ja kumppanit

Ikäryhmä

lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Lisätiedot

Tilaisuus järjestetään Teams-ohjelmalla, johon liitytään linkin kautta. Osallistumista varten tarvitset sähköpostin, mobiililaitteen/tietokoneen, hyvän nettiyhteyden, sekä mikrofonin/kaiuttimen. Linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille.

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautuminen 1.4.2021 mennessä Saila Käsmä-Karjalainen puh. 044 2301 439 tai koillismaanomaishoitajat@gmail.com.

Autamme Teams -ohjelmaan liittymisessä ja tuemme osallistujia tilaisuuden aikana. Järjestämme ennen tilaisuutta Teams-ohjelman käytöstä harjoituksen, johon kaikilla ilmoittautuneilla on mahdollista osallistua.

Ilmoittautuminen

Hakuaika on päättynyt.