Ihimiset.fi tiedotustilaisuus ja koulutus Kuusamossa

27.08.2018 klo 13:00 - klo 15:00 / Kokous/tapaaminen, Koulutus/seminaari / Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry

Tervetuloa ihimiset.fi –tiedotustilaisuuteen ja verkkopalvelukoulutukseen!

Aika: Maanantai 27.8. klo 13-15

Paikka: Kuusamon kaupungintalon valtuustosalin takaosa

Kouluttajat: Anni Rekilä, Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys, Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hanke

Tilaisuuden alussa kerrotaan, miten Ihimiset.fi –verkkopalvelu toimii mm. tulevan maakunnan, kuntien, yhdistysten ja seurakunnan viestinnän tukena. Kyseessä on osa valtakunnallista Toimeksi.fi –kokonaisuutta. Tavoitteena on, että tuleva maakunta ja kunnat saavat Ihimiset.fi –verkkopalvelusta yksinkertaisen ja toimivan tavan viestiä yhdistysten ym. toiminnasta (kerhot, tapaamiset, tilaisuudet, tapahtumat, koulutukset, vapaaehtoistoiminta jne.) suoraan kuntalaisille rajapintojen avulla.

Mitä mukaan: jos mahdollista, mukaan kannattaa ottaa oma kannettava tietokone, jotta jokainen osallistuja voi rekisteröidä oman toimijansa palveluun paikan päällä ja harjoitella palvelun käyttöä suoraan omalta koneelta. Jos yhdistykselläsi on tulossa jokin tapahtuma tai tilaisuus, myös tiedot tästä kannattaa ottaa mukaan, jotta voit syöttää myös tapahtuman tiedot verkkopalveluun.

Lisätietoa ihimiset.fi -verkkopalvelusta: Verkkopalvelu löytyy osoitteesta www.ihimiset.fi. Se on maksuton, hyvinvointiin keskittyvä verkkopalvelu, jonka käyttäjiä ovat Pohjois-Pohjanmaalla asuvat ihmiset sekä alueella toimivat yhdistykset, viranomaiset ja oppilaitosten edustajat. Verkkopalvelun sisältönä on Pohjois-Pohjanmaalla toimivien yhdistysten, järjestöjen, seurakuntien, kuntien ja muiden ei-kaupallisten toimijoiden tuottama sisältö. Verkkopalvelun sisällöntuotanto perustuu siihen, että kukin alueellinen yhdistys tai muu toimija tuottaa itse oman organisaationsa sisältöä palveluun.

Käyttäjä rekisteröi toimijan, esim. yhdistyksen, palveluun ja voi sen jälkeen lisätä tietoja, mm.

  • Toimijan perus- ja yhteystiedot
  • Toimintaa ja tapahtumia
  • Vapaaehtoistehtäviä
  • Työ- ja harjoittelupaikkoja
  • Vuokrattavia tiloja
  • Ajankohtaisia asioita ja uutisia

Palvelusta tullaan rakentamaan rajapintoja muihin palveluihin, mm. kuntien verkkosivuille.

Liity sinäkin organisaatiosi kanssa mukaan ihimiset.fi -palvelun toimijaksi ja lisää näkyvyyttä kohderyhmänne keskuudessa!

 

Tervetuloa!

Järjestää: Kuusamon kaupunki ja Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hanke

Lisätietoja:

Anni Rekilä, anni.rekila@ppsotu.fi, p. 0440 190 479

Pirkko Määttä, pirkko.maatta@kuusamo.fi, 040 860 0110

Ilmoittauduthan mukaan alla olevalla lomakkeella 23.8. mennessä.

Tällä lomakkeella kerättyjä henkilötietoja käsittelevät Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hankkeen työntekijät (ks. ihimiset.fi/ppjarjestorakenne). Henkilötietoja käytetään vahvistusviestin lähettämiseen koulutukseen osallistuville. Henkilötiedot poistetaan lokakuun 2018 loppuun mennessä. Tutustu rekisteriselosteeseen osoitteessa ihimiset.fi/ppjarjestorakenne.

Osoitteet

  • Kuusamon kaupungintalon valtuustosalin takaosa

    Keskuskuja 6, Kuusamo, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Kuusamo

Kuusamon kaupungintalon valtuustosalin takaosa

Keskuskuja 6, Kuusamo, Suomi

Teemat

viestintä, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

viestintä, yhdistysten viestintä, seurakunta, kuntayhteistyö, järjestöyhteistyö

Kohderyhmä

järjestötoimijat, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautuminen

Hakuaika on päättynyt.