Ihimiset.fi -koulutus Hailuodossa

12.11.2018 klo 17:00 - 19:00 / Koulutus/seminaari / Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry

Tervetuloa ihimiset.fi –tiedotustilaisuuteen ja verkkopalvelukoulutukseen!

Aika: Maanantai 12.11. klo 17-19

Paikka: Luotosali, Hailuodon kunnantalo (Luovontie 176, Hailuoto)

Kouluttajat: Anni Rekilä, Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys, Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hanke

Tilaisuuden alussa kerrotaan, miten Ihimiset.fi –verkkopalvelu toimii mm. tulevan maakunnan, kuntien, yhdistysten ja seurakunnan viestinnän tukena. Kyseessä on osa valtakunnallista Toimeksi.fi –kokonaisuutta. Tavoitteena on, että tuleva maakunta ja kunnat saavat Ihimiset.fi –verkkopalvelusta yksinkertaisen ja toimivan tavan viestiä yhdistysten ym. toiminnasta (kerhot, tapaamiset, tilaisuudet, tapahtumat, koulutukset, vapaaehtoistoiminta jne.) suoraan kuntalaisille rajapintojen avulla.

Mitä mukaan: jos mahdollista, mukaan kannattaa ottaa oma kannettava tietokone, jotta jokainen osallistuja voi rekisteröidä oman toimijansa palveluun paikan päällä ja harjoitella palvelun käyttöä suoraan omalta koneelta. Jos yhdistykselläsi on tulossa jokin tapahtuma tai tilaisuus, myös tiedot tästä kannattaa ottaa mukaan, jotta voit syöttää myös tapahtuman tiedot verkkopalveluun.

Lisätietoa ihimiset.fi -verkkopalvelusta: Verkkopalvelu löytyy osoitteesta www.ihimiset.fi. Se on maksuton, hyvinvointiin keskittyvä verkkopalvelu, jonka käyttäjiä ovat Pohjois-Pohjanmaalla asuvat ihmiset sekä alueella toimivat yhdistykset, viranomaiset ja oppilaitosten edustajat. Verkkopalvelun sisältönä on Pohjois-Pohjanmaalla toimivien yhdistysten, järjestöjen, seurakuntien, kuntien ja muiden ei-kaupallisten toimijoiden tuottama sisältö. Verkkopalvelun sisällöntuotanto perustuu siihen, että kukin alueellinen yhdistys tai muu toimija tuottaa itse oman organisaationsa sisältöä palveluun.

Käyttäjä rekisteröi toimijan, esim. yhdistyksen, palveluun ja voi sen jälkeen lisätä tietoja, mm.

  • Toimijan perus- ja yhteystiedot
  • Toimintaa ja tapahtumia
  • Vapaaehtoistehtäviä
  • Työ- ja harjoittelupaikkoja
  • Vuokrattavia tiloja
  • Ajankohtaisia asioita ja uutisia

Palvelusta tullaan rakentamaan rajapintoja muihin palveluihin, mm. kuntien verkkosivuille.

Liity sinäkin organisaatiosi kanssa mukaan ihimiset.fi -palvelun toimijaksi ja lisää näkyvyyttä kohderyhmänne keskuudessa!

 

Tervetuloa!

Järjestää: Hailuodon kunta ja Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hanke

Lisätietoja:

Anni Rekilä, anni.rekila@ppsotu.fi, p. 0440 190 479

Petri Partala, petri.partala@hailuoto.fi, 044 4973 566

 

Ilmoittauduthan mukaan alla olevalla lomakkeella 11.11. mennessä. Jos määräaikaan mennessä ilmoittautuneita on alle 5 henkilöä, koulutus joudutaan perumaan.

Tällä lomakkeella kerättyjä henkilötietoja käsittelevät Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hankkeen työntekijät (ks. ihimiset.fi/ppjarjestorakenne). Henkilötietoja käytetään vahvistusviestin lähettämiseen koulutukseen osallistuville. Henkilötiedot poistetaan marraskuun 2018 loppuun mennessä. Tutustu tietosuojaselosteeseen osoitteessa ihimiset.fi/ppjarjestorakenne.

Osoitteet

  • Luotosali, Hailuodon kunnantalo

    Luovontie 176, Hailuoto, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Hailuoto

Luotosali, Hailuodon kunnantalo

Luovontie 176, Hailuoto, Suomi

Teemat

viestintä, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

yhdistysten viestintä, viestintä, vinkkejä viestintään, kuntayhteistyö

Kohderyhmä

järjestötoimijat, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautuminen

Hakuaika on päättynyt.