Etänä: Ihimiset.fi-verkkopalvelun kouluttajan jatkokoulutus

08.09.2020 klo 13:00 - 15:00 / Koulutus/seminaari / Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry

Kuuluuko tehtäviisi paikallisten yhdistysten, seurojen, lippukuntien, osastojen tai klubien auttaminen ja tukeminen toiminnassa ja toiminnasta viestimisessä? Oletko käynyt kesäkuussa 2020 tai käymässä syyskuussa 2020 Ihimiset.fi-verkkopalvelun kouluttajakoulutuksen tai omaatko muuten hyvät tiedot sivustolle rekisteröitymisestä ja kirjautumisesta sekä perustietojen täyttämisestä? Tämä jatkokoulutus on tarkoitettu juuri sinulle!

Koulutus sopii esim. Pohjois-Pohjanmaalla toimivien valtakunnallisten, maakunnallisten ja seutukunnallisten järjestöjen työntekijöille, kuntien järjestöyhdyshenkilöille ja vapaaehtoisille yhdistysagenteille. Myös paikallisten yhdistysten työntekijät voivat osallistua koulutukseen esim. tarkoituksenaan kouluttaa yhdistyksen muut työntekijät tai vapaaehtoiset verkkopalvelun käyttöön.

Koulutus järjestetään Teams-etäyhteydellä, joten voit osallistua koulutukseen omalta koneeltasi.

Koulutuksessa käydään läpi mm. seuraavat asiat:

  • ketä henkilöitä ja miten palvelussa voi ilmoittaa?
  • miten palvelussa ilmoitetaan tapahtumia ja toimintaa? mikä ero näillä on?
  • mitä tulee ottaa huomioon vapaaehtoistehtäviä ilmoitettaessa?
  • mitä muita asioita yhdistys voi palvelussa ilmoittaa?

Koulutukseen osallistuttuasi osaat kannustaa, kouluttaa ja tukea paikallisia yhdistystoimijoita ihimiset.fi-verkkopalvelun monipuolisessa hyödyntämisessä. Saat käyttöösi maksuttoman materiaalin, jonka avulla koulutusten järjestäminen ja tuen tarjoaminen onnistuu helposti.

Tällä lomakkeella kerättyjä henkilötietoja käsittelevät Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hankkeen työntekijät (ks. ihimiset.fi/ppjarjestorakenne). Henkilötietoja käytetään osallistumislinkin ja palautelomakkeen lähettämiseen tilaisuuteen osallistuville. Henkilötiedot poistetaan puolen vuoden sisällä tapahtumasta. Tutustu tietosuojaselosteeseen osoitteessa ihimiset.fi/ppjarjestorakenne.

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Kuusamo, Taivalkoski, Pudasjärvi, Ii, Utajärvi, Vaala, Oulu, Kempele, Liminka, Lumijoki, Hailuoto, Muhos, Tyrnävä, Raahe, Oulainen, Siikajoki, Siikalatva, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Pyhäjoki, Kalajoki, Alavieska, Ylivieska, Haapajärvi, Haapavesi, Kärsämäki, Merijärvi, Nivala, Reisjärvi, Sievi

Teemat

tietotekniikka ja tietojenkäsittely, viestintä

Avainsanat

ihimiset.fi, verkkopalvelu, verkossa, etänä, koulutus

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, vapaaehtoiset, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Tapahtuma on verkossa

Lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautuminen

Hakuaika on päättynyt.