#älämahdumuottiin -kuvaukset

04.09.2019 klo 14:00 - 18:00 / Muu

Tervetuloa #älämahdumuottiin -kuvauksiin keskiviikkona 4.9.2019 klo 14-18 Oulussa! Kuvaukset tapahtuvat Kumppanuuskeskuksen Konnari -kokoustilassa.

Kuvaamme sinusta #älämahdumuottiin-kuvan juhlistaaksemme tasa-arvoa, suvaitsevaisuutta yhteistyötä sekä itsensä hyväksymistä.

#älämahdumuottiin -liikkeen perustajat, ammattivalokuvaajat Niina Stolt & Mirkku Merimaa päättivät tehdä projektista entistäkin yhteisöllisemmän ja avasivat projektin kollegoilleen – Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n jäsenille.

Ilahduttavan moni tarttui mahdollisuuteen ja ke 4.9.2019 klo 14-18 kuvataan #älämahdumuottiin -kuvia suuremmin kuin koskaan! Kuvauksia järjestetään samaan aikaan eri puolilla Suomea. Kuvauspaikkoja tarkennetaan vielä, mutta mukana ainakin:

* Helsinki, valokuvaajat Mirkku Merimaa & Niina Stolt, kuvauspaikka: Lush, Mannerheimintie 5, 00100 Helsinki

* Kuopio, valokuvaajat Tiina Haring & Marc Sabat, kuvauspaikka: Studio Sabat, Vuorikatu 34, Kuopio

* Jyväskylä, valokuvaajat Sari Muhonen & Emmi Virtanen, kuvauspaikka: Studio Sari Muhonen, Voionmaankatu 6, 40700 Jyväskylä

* Kauhajoki, valokuvaaja Kati Latva-Panula, Kuvauspaikka: FiiniKuva, Kenttätie 7, Kauhajoki

* Suonenjoki, valokuvaaja Mervi Sarenius, Kuvauspaikka: Studio Kuvakaari, Sairaalakatu 1, 77600 Suonenjoki

* Turku, valokuvaaja Maria Grönroos, Kuvauspaikka: Studio Liikkuva, Kalastajankatu 1 B (Lainnon Kutomo 2 krs), 20100 Turku

* Kangasala, valokuvaajat Reetta Muranen & Tiia Ennala, Kuvauspaikka: Studio Reetta Muranen, Kangasalantie 1123, 36200 Kangasala

* Lahti, valokuvaaja Jenni-Maria Könönen, Kuvauspaikka: Studio JenniMaria, Upo-talo, Askonkatu 13 F, 4.kerros.

* Oulu, valokuvaaja Mika Vallineva, Kuvauspaikka: Kumppanuuskeskus / kokoustila Konnari, Kansankatu 53, 90100 Oulu

Tule mukaan #älämahdumuottiin-kuvauksiin keskiviikkona 4.9.2019 klo 14-18 ja tuo ystäväsi myös!

Kuvauksen ehtona on, että kuvassa esiinnytään alasti mallinuken kera (alushousut saa jättää jalkaan ja olemme järjestäneet studiolle rauhallisen pukeutumistilan niin, että kuvaan pääsee suoraan mallinuken kera).

Kuvauspaikoilla on vähintään kaksi mallinukketorsoa, voit valita joko nais- tai miesfiguurin. Voitte olla kuvassa vaikka yhtä aikaa!

Kuvat julkaistaan nettisivuillamme www.alamahdumuottiin.fi sekä facebookissa www.facebook.com/alamahdumuottiin & instagramissa www.instagram.com/alamahdumuottiin ja sieltä jokainen voi ladata kuvat omaan käyttöönsä. Kuvista koostetaan myös erilaisia näyttely-kokonaisuuksia ja yksi haaveistamme on, että saisimme tehtyä jättikollaasin kuvista näkyvälle paikalle, kuten esim. Forumin lasikulma Helsingissä.

Kuvaus kestää pari minuuttia per henkilö, kuvausaikaa EI TARVITSE VARATA ennakkoon. Varauduthan kuitenkin odottamaan jonkin aikaa, sillä ruuhkia saattaa muodostua.

Olemme tässä projektissa täydellä sydämellä mukana ja uskomme vahvasti siihen, että jokainen on hyvä ja arvokas juuri tuollaisena.

Koska haluamme antaa mahdollisimman monelle mahdollisuuden saada itsestään #älämahdumuottiin-kuva ja näin levittää hyvää fiilistä ympärilleen, niin pyrimme kuvaamaan kaikki halukkaat tämän päivän aikana. Huomioithan, että käytämme kuvaukseen vain muutaman minuutin/henkilö. Tämä ei tarkoita, ettemme välittäisi tai olisi kiinnostuneita jokaisesta yksilönä – tässä kohtaa vaan yhteinen hyvä menee yksilön edelle. Yhdessä voimme muuttaa maailmaa!

Haastathan mukaan myös ystäväsi!

Kukaan ei mahdu muottiin, eikä kenenkään tarvitse.

Lämpimästi tervetuloa!

#älämahdumuottiin #tasaarvo #suvaitsevaisuus #yhteistyö #lupanäkyä #kehopositiivisuus #astuesiin

Osoitteet

  • Kumppanuuskeskus / kokoustila Konnari

    Kansankatu 53, 90100 Oulu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Kaupunginosa / Kylä
Oulun keskusta

Kumppanuuskeskus / kokoustila Konnari

Kansankatu 53, 90100 Oulu, Suomi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, ikääntyminen ja veteraanitoiminta, kansanterveys, kulttuuri ja taide, mielenterveys, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, nuoruus, tapahtuma, tempaus, vaikuttaminen, vammaisuus ja invaliditeetti, vapaaehtoisuus, yhteistyö ja verkostot, yleisötilaisuudet, ystävä- ja viriketoiminta

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, asiakkaat, asunnottomat, eläkeläiset, järjestötoimijat, jäsenet, kaikille, kokemusasiantuntijat, kuntalaiset, kuntoutujat, liikuntarajoitteiset, läheiset ja omaiset, maahanmuuttajat ja pakolaiset, miehet, naiset, opiskelijat, pariskunnat, perheet, pitkäaikaissairaat, potilaat, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt, työssäkäyvät, työttömät, vammaiset ja invalidit, vapaaehtoiset, veteraanit, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla

Ilmoittautumistiedot

Kuvauksiin ei tarvitse ilmoittautu erikseen, senkun tulee paikalle.