Koillisen kumppanit -hanke

Koillisen kumppanit -hanke on Stea:n rahoittama ja Koillismaan Omaishoitajat ja Läheiset ry:n hallinnoima hanke (2018-2021). Hankeavustuksella on perustettu alueen yhdistysten ja eri yhteistyötahojen kanssa kumppanuustiimi, jonka yhtenä tärkeänä tavoitteenamme on saada Kumppanuustalo Nuotalle tilat kuusamoon, jossa on kaikille yhdistystoimijoille tilaa toimia.

Olemme saaneet uuden tilan ja muuttaneet niihin 6.9.2021. Yhdistykset ovat nimenneet tilan Kumppanuustalo Nuotaksi; Nuotta on matalankynnyksen paikka, yhdistyksille, ihmisille ja eri yhteistyö tahoille. Nuotassa yhdistykset voivat toimia itsenäisesti, omien toimintatapojen, arvojen ja resurssien mukaan kohderyhmilleen.

Hanke tarjoaa yhdistyksille tukea, tietoa ja resursseja toimintaan, sekä edistää myös yhdistysten ja eri yhteistyökumppanien verkostoitumista. Järjestämme yhdistystoimijoiden tarpeiden pohjalta koulutuksia, tapahtumia, virkistystoimintaa, retkiä ja näkyvyyttä.
Keräämme edellä mainittuihin toimintoihin vain välttämättömät tiedot, lue lisää tietosuojaselosteesta.

Koillismaalla toimii yhteensä 611 yhdistystä. Kuusamossa 346, Posiolla 124 ja Taivalkoskella 141 yhdistystä (PRH 3/2020). Koillisen kumppanit -hankkeessa on mukana yli 80 yhdistystä. Hankkeen toiminnan tavoitteena on edistää monin tavoin ihmisten hyvinvointia, yhteisöllisyyttä, tasavertaisuutta yhdistämällä yhdistysten resursseja ja tukemalla niiden toimintaa. Toiminta on tarkoitettu yhdistyksille.

Koillisen kumppanit- hankkeen yhteystiedot löytyvät klikkaamalla tätä linkkiä

Koillisen kumppanit- hankkeen sivulle pääset klikkaamalla tätä linkkiä

 Muokattu viimeksi: 10.01.2022