Järjestötoiminnasta viestiminenViestintä-ikoni Järjestöystävällinen Pohjois-Pohjanmaa -kampanjaan liittyen

Hyvinvointia ja terveyttä edistävä kunta ja maakunta viestii järjestötoiminnasta mahdollistaen näin asukkaidensa osallistumisen heidän hyvinvointiaan tukevaan toimintaan. Yhdistystoimintaan liittyvät tiedot on kunnan tai maakunnan nettisivuilla hyvä koota yhden sivun alle.

Kunta tai maakunta voi hyödyntää viestinnässä ihimiset.fi -palvelua ottamalla järjestöjen

  • yhteystiedot
  • toiminnat
  • tapahtumat ja/tai
  • vapaaehtoistehtävät

nettisivuilleen avoimen rajapinnan kautta. Helpoin ja nopein vaihtoehto on käyttää Ihimiset.fi -palvelun valmista leijuketta, jota on hyödynnetty usean kunnan nettisivuilla sekä yhdistysten perustietojen että tapahtumien osalta Pohjois-Pohjanmaalla, kuten esimerkiksi Taivalkoskella. Erilaista rajapintaratkaisua on hyödynnetty esim. Oulun kaupungin lapsiperheiden toimintakalenterissa.

Sosiaali- ja terveys- sekä työllistymispalvelujen tuottajien olisi hyvä neuvoa asiakkaitaan järjestöjen toiminnan pariin. Tähän voidaan hyödyntää ihimiset.fi-palvelua.

Yhdistystoimijoita koulutetaan kunnissa vuosien 2018-2020 aikana ihimiset.fi -palvelun käyttöön. Koulutukset löytyvät täältä!

Ihimiset.fi on osa valtakunnallista järjestötoiminnan verkkopalvelua toimeksi.fi. Lisätietoa avoimesta rajapinnasta löytyy toimeksi.fi -sivulta.Ihimiset.fi-verkkopalvelun logo


Muokattu viimeksi: 07.05.2019