Tilojen vuokraaminen

Kumppanuuskeskuksen päätoimipaikan Kansankatu 53:ssa omistaa Liana Technologies Oy. Avaimet haetaan varauspäivänä tai viikonloppua varten torstaina Kumppanuuskeskuksen neuvontapisteestä.

Huomioittehan voimassaolevat rajoitukset tiloja käyttäessänne!

Kesä- ja joulukiinniolojen aikana emme vuokraa tiloja Kumppanuuskeskuksen ulkopuolisille toimijoille.


Asema

Kokoustila Asema on kokoustila n. 30 henkilölle (65 m2) Kumppanuuskeskuksen 2. kerroksessa. Asemalla on videotykki, minikeittiö kahviastioineen sekä kahvin- ja vedenkeitin.

 

Konnari

Kokoustila Konnari on kokoustila n. 20 henkilölle (29,4 m2) Kumppanuuskeskuksen 2. kerroksessa. Konnarissa on minikeittiö kahviastioineen sekä kahvin- ja vedenkeitin.

 

Laituri

Laituri Kahvila on noin 15 hengen kahvila-kohtaamispaikka Kumppanuuskeskuksen katutasossa. Varustelu: jääkaappi, pakastin, hella/uuni, astianpesukone, kahvin- ja vedenkeitin.

Laituria voi varata viikolla klo 15 jälkeen sekä viikoloppuisin vapaasti. Mikäli järjestät kaikille avointa tilaisuutta viikolla ennen klo 15 ole yhteydessä infoon

 

Potnapekka

Kokoustila Potnapekka on kokous- ja ryhmätila n. 8 henkilölle (15 m2) Kumppanuuskeskuksen 1. kerroksessa. Kokoustila on esteetön. Tilassa ei ole keittiötä.

 

Pysäkki

Pysäkki on noin 12-15 hengen kokoustila Kumppanuuskeskuksen katutasossa. Kahvinkeitin ja vedenkeitin ovat kokoustilan tarvikekaapin alaosassa.

Resiina

Kokoustila Resiina on kokoustila n. 20 henkilölle (30,9 m2) Kumppanuuskeskuksen 1. kerroksessa. Kokoustila on esteetön. Resiinassa on minikeittiö kahviastioineen sekä kahvin- ja vedenkeitin.

 

Tiketti

Tiketti on tarkoitettu talon vuokralaisten käyttöön. Sopimuskumppanit voivat varata sitä tilaisuuksiinsa ilmaiseksi, tilaa ei vuokrata muille. Tiketti on kokoustila n. 10 henkilölle (20,2 m2) Kumppanuuskeskuksen 1. kerroksessa. Kokoustila on esteetön. Siellä ei ole videotykkiä tai keittiötä.

 

Veturi

Veturi, eli henkilökunnan kahvihuone, on tarkoitettu talon vuokralaisten käyttöön. He voivat varata sitä tilaisuuksiinsa ilmaiseksi ilta-aikaisin ja viikonloppuisin. Varauksen tehneen vuokralaisen on myös oltava tilaisuudessa läsnä ja vastattava tilasta. Tilaa ei vuokrata muille.

Kokoustila Veturi on kokoustila n. 20 henkilölle (35,4 m2) Kumppanuuskeskuksen 1. kerroksessa. Veturissa on minikeittiö sekä kahvin- ja vedenkeitin.

 

KumppisGalleria

Varattava näyttelytila Kumppanuuskeskuksen 1. kerroksessa.

 

KumppisKiska

Varattava esittelytila Kumppanuuskeskuksen 1. kerroksessa.Muokattu viimeksi: 14.12.2021