Tilojen vuokraaminen

Kumppanuuskeskuksen päätoimipaikan Kansankatu 53:ssa omistaa Liana Technologies Oy. Kansankadulla on vuokrattavia kokoustiloja kahdessa kerroksessa. Kokoustilojen varusteet ja varaustilanteet näet tilojen sivuilta. Avaimet haetaan Kumppanuuskeskuksen neuvontapisteestä aukioloaikoina. Kesä- ja joulukiinniolojen aikana emme vuokraa tiloja Kumppanuuskeskuksen ulkopuolisille toimijoille.

Neuvontapiste on auki ma-to klo 9-15 ja perjantaina klo 9-13, katso poikkeusaukioloajat ylläolevasta linkistä tai Facebookista.

Sivutoimipisteen Isokatu 47:ssä omistaa Oulun Diakonissalaitoksen säätiö. Pelastakaa Lapset ry:llä on siellä yksi vuokrattava kokoustila noin 10 henkilölle. Tilaa eivät koske samat säännöt ja hinnat kuin muita, yhteisiä kokoustiloja.

Lisää tiloja löydät tilapankista!

 

Asema

Kokoustila Asema on kokoustila n. 30 henkilölle (65 m2) Kumppanuuskeskuksen 2. kerroksessa. Asemalla on videotykki, minikeittiö kahviastioineen sekä kahvin- ja vedenkeitin.

 

Konnari

Kokoustila Konnari on kokoustila n. 20 henkilölle (29,4 m2) Kumppanuuskeskuksen 2. kerroksessa. Konnarissa on minikeittiö kahviastioineen sekä kahvin- ja vedenkeitin.

 

Laituri

Laituri on kahvilakohtaamispaikka noin 15 henkilölle. Tila on arkipäivisin neuvontapisteen ja Kahvila Kamun käytössä klo 15 asti. Tila on varattavissa muina aikoina.

 

Potnapekka

Kokoustila Potnapekka on kokous- ja ryhmätila n. 8 henkilölle (15 m2) Kumppanuuskeskuksen 1. kerroksessa. Kokoustila on esteetön. Tilassa ei ole keittiötä.

 

Pysäkki

Pysäkki on noin 12-15 hengen kokoustila Kumppanuuskeskuksen katutasossa. Tilassa on videotykki. Kahvinkeitin ja vedenkeitin ovat kokoustilan tarvikekaapin alaosassa.

 

Resiina

Kokoustila Resiina on kokoustila n. 20 henkilölle (30,9 m2) Kumppanuuskeskuksen 1. kerroksessa. Kokoustila on esteetön. Resiinassa on minikeittiö kahviastioineen sekä kahvin- ja vedenkeitin.

 

Tiketti

Tiketti on tarkoitettu talon vuokralaisten käyttöön. Sopimuskumppanit voivat varata sitä tilaisuuksiinsa ilmaiseksi, tilaa ei vuokrata muille. Tiketti on kokoustila n. 10 henkilölle (20,2 m2) Kumppanuuskeskuksen 1. kerroksessa. Kokoustila on esteetön. Siellä ei ole videotykkiä tai keittiötä.

 

Veturi

Veturi, eli henkilökunnan kahvihuone, on tarkoitettu talon vuokralaisten käyttöön. He voivat varata sitä tilaisuuksiinsa ilmaiseksi ilta-aikaisin ja viikonloppuisin. Varauksen tehneen vuokralaisen on myös oltava tilaisuudessa läsnä ja vastattava tilasta. Tilaa ei vuokrata muille.

Kokoustila Veturi on kokoustila n. 20 henkilölle (35,4 m2) Kumppanuuskeskuksen 1. kerroksessa. Veturissa on minikeittiö sekä kahvin- ja vedenkeitin.

 

 

 


Muokattu viimeksi: 05.08.2019