Järjestöille ja yhteistyökumppaneille

Yleisesti järjestöjen toiminta toteutuu pääasiassa vapaaehtoisvoimin. Toimintaan ja tiedottamiseen on Kumppanuuskeskuksesta saatavissa apua, jota voivat hyödyntää niin järjestöjen työntekijät, luottamushenkilöt kuin vapaaehtoisetkin. Tutustu esimerkiksi KumppiKiskan ja KumppisGallerian toimintaan.

Järjestöt ja muut toimijat voivat järjestää tilaisuuksiaan Kumppanuuskeskuksen kokoustiloissa. Toimijat voivat pyytää Kumppanuuskeskuksen esittelyä ryhmälleen sekä esitellä omaa toimintaansa Kumppanuuskeskuksessa toimiville järjestöille.

Järjestöjä ja yhteistyökumppaneita palvelee Kumppanuuskeskuksen neuvontapiste. Lue myös Kumppiksen tarinasta, historiasta, arvoista ja organisaatiosta.

 


Toimintanne esittely järjestöille

Eri yhteisöt, yritykset ja organisaatiot voivat päästä esittelemään toimintaansa Kumppanuuskeskuksessa toimiville järjestöille ja muille toimijoille. Pyyntö esittäytymisestä tehdään sähköpostitse Kumppanuuskeskuksen infoon info(at)kumppanuuskeskus.fi. Pyyntö kannattaa lähettää viimeistään kuukautta ennen toivottua esittäytymisaikaa. Esittäytymisaika varmistetaan pyynnön esittäjälle viikon kuluessa pyynnöstä. Mikäli teillä  on kysyttävää, otattehan yhteyttä Kumppanuuskeskuksen neuvontapisteeseen.

Esittely tiloissamme on ilmainen, mikäli organisaation toiminta on kaikille avointa ja maksutonta.

Yritykset, yhteisöt ja organisaatiot, joiden toiminta on maksullista, laskutamme tilavarauksesta. Tiedot tiloista ja hinnoista löydät kokoustiloista.Muokattu viimeksi: 01.04.2021