Järjestötalo Kumppanuuskeskus

Kumppanuuskeskukseen, eli Kumppikseen ovat tervetulleita kaikki. Kumppanuuskeskus on julistautunut syrjinnästä vapaaksi alueeksi. Tiloissamme järjestetään viikoittain kymmeniä järjestöjen kokouksia, ryhmiä, koulutuksia ja tapahtumia.

Kumppanuuskeskus on myös järjestötoiminnan keskus, josta Pohjois-Pohjanmaalla toimivat paikalliset sosiaali- ja terveysalan järjestöt saavat tukea mm. toimintaansa, viestintäänsä ja vaikuttamistyöhönsä.

Kumppanuuskeskuksen neuvontapisteessä voi piipahtaa lukemassa lehtiä ja kahvittelemassa, asioida kirjanvaihtopisteessä tai kysyä mieltä askarruttavista asioista. Isokadulla toimii omaishoitajien avoin kohtaamispaikka. Kumppanuuskeskuksen sivut ovat osa Pohjois-Pohjanmaan järjestötoiminnan sivustoa ihimiset.fi.


Kumppikselta löydät seuraavat toimijat:

 


Seuraa meitä somessa:

Teams-välitteinen verkostotapaaminen on suunnattu Oulun alueen järjestöjen, seurakuntien ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään talous- tai velkavaikeuksissa olevia tai heidän läheisiään.

Taloustunnin aiheina tällä kertaa:

...Takuusäätiön palvelut
Hallitse rahojasi työkalupakit
Mistä apua rahaongelmissa oleville?

https://www.takuusaatio.fi/tapahtuma/taloustunti-2/

Image for shared link
Taloustunti - Takuusäätiö

Teams-välitteinen verkostotapaaminen on suunnattu Oulun alueen järjestöjen, seurakuntien ja sosiaali ja terveysalan ammattilaisille, jotka...

www.takuusaatio.fi

POPsote-hanke:
"Etsimme haastateltavia selvitykseen, jonka tarkoituksena on kartoittaa Pohjois-Pohjanmaalla asuvien vähävaraisuutta kokeneiden lapsiperheiden kokemuksia osallisuudesta. Tulemme hyödyntämään haastatteluista saatua tietoa sosiaali- ja terveydenhuollon, kuntien ja ...järjestöjen toiminnan kehittämisessä niin, että vähävarainen ihminen saa kaipaamaansa tukea mahdollisimman varhain ja helposti.

Talous on monen pohjoispohjalaisen ihmisen hyvinvointihuoli: Pohjois-Pohjanmaalla on maakunnista kaikkein eniten aikuisia, jotka ovat tinkineet rahanpuutteen vuoksi ruoasta, lääkkeistä ja lääkärikäynneistä. Koronaepidemia on todennäköisesti vaikeuttanut tilannetta. Vähävaraisuudella on myös merkittäviä vaikutuksia osallisuuteen, sillä se voi aiheuttaa yksinäisyyttä ja pahimmillaan jopa eristää ihmisen kaventaen mahdollisuuksia sosiaaliseen osallistumiseen.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan tiedotteeseen, jossa kerrotaan tarkemmin selvityksestä ja haastatteluista. Yhteystietomme löytyvät sivun lopusta. " https://sway.office.com/3RCI5NixW9Gk0s9v?ref=email

Image for shared link
SELVITYS: Vähävaraisuutta kokeneiden lapsiperheiden osallisuus

3.3.2021

sway.office.com

Kohta päästään kuuntelemaan #virtuaalisetjärjestömessut avaustilaisuutta ☺️👍

Esteettömyyden huomioiminen tulisi ottaa käytännöksi jokaiseen päivään. Ohessa olevassa kuvassa on pyörä, auto ja tuoli. Esimerkiksi näiden kolmen asian paikoittaminen oikein auttaa suuresti monen elämää, kulkemista ja turvallisuutta. Esteettömyys on asia, joka koskettaa ...kaikenikäisiä vauvasta vaariin, niin kulkijoita lastenrattaissa, pyörätuolissa tai rollaattorilla liikkuvia. Esteettömyydessä, kuten monessa muussakin asiassa ne pienet päivittäiset asiat ja muiden huomioiminen on tärkeintä ♿✅

Ei muuta ku hyvää ystävänpäivää! 🥰

Muistakaa kavereita ja pitäkää huolta itsestänne 💗

Tiesitkö, että Kumppis on perustettu yli 20-vuotta sitten? 😊

Kumppanuuskeskus on kasvanut muutaman järjestön yhteisöstä isoksi yhteisöksi ja verkostoksi, jossa ytimen muodostavat Kansankadun ja Isokadun toimipisteissä toimivat lähes 50 sosiaali- ja terveysalan järjestöä!
...
Lisää tietoa Kumppiksesta ja paljon muuta tietoutta löydät: www.ihimiset.fi/jarjestotalo-kumppanuuskeskusMuokattu viimeksi: 06.04.2021