Vapaaehtoinen ILONA -palvelu

Vapaaehtoinen ILONA -palvelu rekrytoi, valmentaa, perehdyttää ja tukee sairaalavapaaehtoisten toimintaa Oulun yliopistollisessa sairaalassa.

Etsimme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia sairaalaoppaiksi, esiintyjiksi sekä osastolla toimiviksi sairaalavapaaehtoisiksi. Toiminta edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Kiinnostaako sinua vapaaehtoistoiminta sairaalassa? Ota yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin: katja.kuusela(at)ppsotu.fi, 044 742 0601

  •  Sairaalaopas auttaa itseilmoittautumisautomaatin käytössä, opastaa löytämään oikean odotusaulan, poliklinikan tai osaston. Sairaalaopas tukee asiakkaita ja heidän läheisiään sairaalan arjessa.
  • Osastolla toimiva sairaalavapaaehtoinen toimii juttu- ja pelikaverina, hän voi olla mukana ulkoilemassa tai vaikkapa vetää yhteislaulutuokioita.
  •  Esiintyjät ilahduttavat osastojen potilaita, heidän läheisiään ja henkilökuntaa pienimuotoisilla musiikki-, runo- ja/tai teatteriesityksillä.

Sairaalaopastoimintaa on Avohoitotalolla, Medipoliksessa, Oulun seudun yhteispäivystyksessä ja Lastenklinikalla. Osastolla toimivia sairaalavapaaehtoisia on osastolla 1.

Upea sairaalavapaaehtoistemme joukko ottaa avosylin vastaan myös uudet tulokkaat!

Mainos, jossa kerrotaan, että Ilonan päivä Kaiussa 9.10. klo 8.30.-11.30 ja Vapaaehtoisten päivä Kaiussa 5.12. 8.30-11.30. Valmennukset 18.9. ja 4.11. Lisätietoa katja.kuusela@ppsotu.fi

Sairaalavapaaehtoistoimintaa tukevat:

Cliinin logo

9Solutionsin logo

 

OYS:n vapaaehtoistoiminnan yhteiset periaatteet (pdf)

Vapaaehtoisten oma sivu

Sairaalavapaaehtoisten rekisteriseloste (pdf)

 

 

Järjestöpiste Kaiun ja Olkan logot


Muokattu viimeksi: 18.11.2019