Kuvassa neljä sinioranssiliivistä naista riivissä, joista reunimmaiset muodostavat käsillään sydämen kuvan keskelle

Vapaaehtoinen ILONA -palvelu

Vapaaehtoinen ILONA -palvelu rekrytoi, valmentaa, perehdyttää ja tukee sairaalavapaaehtoisten toimintaa Oulun yliopistollisessa sairaalassa. Kiinnostaako sinua vapaaehtoistoiminta sairaalassa? Ota yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin: katja.kuusela(at)ppsotu.fi, 044 742 0601

Etsimme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia sairaalaoppaiksi, esiintyjiksi sekä osastolla toimiviksi sairaalavapaaehtoisiksi.

  •  Sairaalaopas auttaa itseilmoittautumisautomaatin käytössä, opastaa löytämään oikean odotusaulan, poliklinikan tai osaston. Sairaalaopas tukee asiakkaita ja heidän läheisiään sairaalan arjessa.
  • Osastolla toimiva sairaalavapaaehtoinen toimii juttu- ja pelikaverina, hän voi olla mukana ulkoilemassa tai vaikkapa vetää yhteislaulutuokioita.
  •  Esiintyjät ilahduttavat osastojen potilaita, heidän läheisiään ja henkilökuntaa pienimuotoisilla musiikki-, runo- ja/tai teatteriesityksillä.

Sairaalaopastoimintaa on Avohoitotalolla, Medipoliksessa ja Oulun seudun yhteispäivystyksessä. Osastolla toimivia sairaalavapaaehtoisia on osastolla 1.

Maaliskuussa 2019 aktiivisia sairaalavapaaehtoisia on rekisterissä 36.

Upea sairaalavapaaehtoistemme joukko ottaa avosylin vastaan myös uudet tulokkaat!

 

Sairaalavapaaehtoistoimintaa tukevat:

Cliinin logo

9Solutionsin logo

 

Vapaaehtoistoiminnan yhteiset periaatteet OYS:ssa (pdf)

Vapaaehtoisten oma sivu (tulossa)

Sairaalavapaaehtoisten rekisteriseloste (pdf)

 

 

Järjestöpiste Kaiun ja Olkan logot


Muokattu viimeksi: 22.03.2019