Vapaaehtoinen ILONA -palvelu

Vapaaehtoinen ILONA -palvelu rekrytoi, valmentaa, perehdyttää ja koordinoi sairaalavapaaehtoisten toimintaa Oulun yliopistollisessa sairaalassa.

Etsimme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia sairaalaoppaiksi, esiintyjiksi sekä osastolla toimiviksi sairaalavapaaehtoisiksi. Toiminta edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Kiinnostaako sinua vapaaehtoistoiminta sairaalassa? Ota yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin: katja.kuusela(at)ppsotu.fi, 044 742 0601

  •  Sairaalaopas auttaa itseilmoittautumisautomaatin käytössä, opastaa löytämään oikean odotusaulan, poliklinikan tai osaston. Sairaalaopas tukee asiakkaita ja heidän läheisiään sairaalan arjessa.
  • Osastolla toimiva sairaalavapaaehtoinen toimii juttu- ja pelikaverina, hän voi olla mukana ulkoilemassa tai vaikkapa vetää yhteislaulutuokioita.
  •  Esiintyjät ilahduttavat osastojen potilaita, heidän läheisiään ja henkilökuntaa pienimuotoisilla musiikki-, runo- ja/tai teatteriesityksillä.

Sairaalaopastoimintaa on Avohoitotalolla ja Oulun seudun yhteispäivystyksessä. Osastolla toimivia sairaalavapaaehtoisia on osastolla 1 sekä osastolla 60.

Upea sairaalavapaaehtoistemme joukko ottaa avosylin vastaan myös uudet tulokkaat!

 

Sairaalavapaaehtoistoimintaa tukevat:

Cliinin logo

9Solutionsin logo

 

 

Vapaaehtoisten oma sivu

Vapaaehtoistoiminnan rekisteriseloste

 

 

Järjestöpiste Kaiun ja Olkan logotMuokattu viimeksi: 01.12.2020