Järjestöpiste Kaiku

kuva järjestöpisteeltä

Järjestöpiste Kaiku toteuttaa OLKA®-toimintaa, joka on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa. Tavoitteena on tarjota OYS:n potilaille ja heidän läheisilleen kiireetöntä kohtaamista sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa. Toimintaan kuuluu: OIVA-tietopalvelu, Vapaaehtoinen ILONA -palvelu ja TOIVO-tukipalvelu, joista saat tarkempaa tietoa tämän sivun reunavalikosta. Järjestöpiste Kaiku on Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen toimintaa, joka toimii Veikkauksen ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tuella.

Piste sijaitsee Oulun yliopistollisen sairaalan avohoitotalossa osoitteessa Kiviharjuntie 9. Kesätauolla 18.8.2019 asti

Yhteystiedot:
Terhi Niemelä
Järjestökoordinaattori, Järjestöpiste Kaiku
terhi.niemela@ppsotu.fi, 044 7599 744

Katja Kuusela
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
katja.kuusela@ppsotu.fi, 044 742 0601

Facebook: www.facebook.fi/jarjestotsairaalassa
Twitter:
www.twitter.com/js_hanke

 Tietoa opiskelijoille 


Kisa OYS:n henkilöstölle

Järjestöpiste Kaiku lahjoitti 13.6. korillisen herkkuja OYS:n siivouskeskuksen (K1/K2) kahvihuoneeseen kiitoksena erityisen ahkerasta piipahtamisesta pisteellä. Pisteellä käynti -kisailua käytiin henkilökunnan kahvihuoneiden kesken 14.5-12.6. välisenä aikana. Kiitos kaikille osallistujille!💐

Kuvassa sellofaaniin pakattu herkkukori, jossa näkyy Fazerin sinistä suklaata ja Järjestöpiste Kaiku -postikortti. Herkkukorin vieressä on lasipurkissa kimppu oransseja tulppaaneja.

 


Kuva mainoksesta. Tekstinä: kiireetöntä kohtaamista ja tukea sairauteen sopeutumisessa. OYS:n avohoitotalon ala-aulassa. Neuvontaa ja potilasjärjestöjä ma-to klo 8.30-11.30, materiaalia saatavilla silloin, kun sinulle sopii. Järj. Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry. Mainoksen kuvituksena järjestöpisteen ja OLKA:n logot sekä OLKA-hahmot.

 

järjestöpiste Kaiun ja Olkan logot


Muokattu viimeksi: 26.06.2019