Järjestöpiste Kaiku

kuva järjestöpisteeltä

Järjestöpiste Kaiku toteuttaa OLKA®-toimintaa, joka on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa. Tavoitteena on tarjota OYS:n potilaille ja heidän läheisilleen kiireetöntä kohtaamista sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa. Toimintaan kuuluu: OIVA-tietopalvelu, Vapaaehtoinen ILONA -palvelu ja TOIVO-tukipalvelu, joista saat tarkempaa tietoa tämän sivun reunavalikosta. Järjestöpiste Kaiku on Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen toimintaa, joka toimii Veikkauksen ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tuella.

Yhteystiedot:
Katja Kuusela
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
katja.kuusela@ppsotu.fi, 044 742 0601

Terhi Niemelä
Järjestökoordinaattori
terhi.niemela@ppsotu.fi, 044 7599 744

Facebook: www.facebook.fi/jarjestotsairaalassa
Twitter:
www.twitter.com/js_hanke

 Tietoa opiskelijoille 


Kisa sairaalan henkilökunnalle!

Järjestöpiste Kaiku lahjoittaa innokkaimmin pisteellä piipahtaneille korillisen herkkuja kahvihuoneeseen.

Etsi järjestöpiste Avohoitotalolta ja ehdota kaapin ovessa olevaan listaan mihin kahvihuoneeseen kori kannattaisi mielestäsi kiikuttaa. (Korkea kaappi löytyy takaosasta). Eniten ääniä saanut vie voiton.

Osallistumisaika alkaa Järjestöpisteen 3v-synttäreiltä 14.5. ja jatkuu 12.6. asti.


Kuva mainoksesta. Tekstinä: kiireetöntä kohtaamista ja tukea sairauteen sopeutumisessa. OYS:n avohoitotalon ala-aulassa. Neuvontaa ja potilasjärjestöjä ma-to klo 8.30-11.30, materiaalia saatavilla silloin, kun sinulle sopii. Järj. Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry. Mainoksen kuvituksena järjestöpisteen ja OLKA:n logot sekä OLKA-hahmot.

 

järjestöpiste Kaiun ja Olkan logotMuokattu viimeksi: 14.05.2019