Pohjois-Pohjanmaan Muistiluotsi

02.01.2012 - 31.12.2022

Muistiluotsin tehtävänä on tukea muistisairaan sekä omaisten ja läheisten arjessa selviytymistä. Tukea tarjotaan antamalla ohjausta ja neuvontaa muistiasioissa sekä tietoa alueen palveluista.
Muistiluotsi järjestää erilaisia luentoja ja tapahtumia liittyen muistisairaiden ja heidän läheistensä hyvinvoinnin edistämiseen sekä sairauden tuomiin haasteisiin arjessa.
Muistiluotsin ja koko yhdistyksen perustehtävä on antaa muistiperheille erilaisia mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa. Vaikuttamistyön ydintä on muistiystävällisen Suomen rakentaminen
Tärkeä osa elämää on virkistys ja yhdessäolo. Retket,virkistyslomat ja erilaiset kulttuuritapahtumat ovat osa Muistiluotsin toimintaa.
Toiminta-alueena on Pohjois-Pohjanmaa (lukuunottamatta Oulun eteläisiä kuntia) Oulu ja Oulun seutu sekä Raahen seutukunnan alue ja Koillismaa.

Muistiluotsi kokoaa Muistiaktiiveja Pohjois-Pohjanmaalla. Muistiaktiivit ovat muistisairauksiin sairastuneiden ihmisten ja omaisten asiantuntijaryhmiä. Muistiaktiivien puheenjohtajana toimii Satu Vaskuri, puh. 040 5077496. Mukaan pääsee soittamalla Muistiluotsin työntekijöille.

Henkilöt

Kaltio, Minna

Muistiasiantuntija-vastuualueena vapaaehtoistoiminta

p. 044 7848434
s. minna.kaltio@osmy.fi

Ylikulju, Paula

Toiminnanjohtaja

p. 040 7161401
s. paula.ylikulju@osmy.fi

Heikkinen, Riikka

Muistiluotsiohjaaja

p. 0504669477
s. riikka.heikkinen@osmy.fi