Takaisin edelliselle sivulle

k


Valokuvaukseen liittyvä toiminta.


https://www.kalajapyhajokilaaksondiabetes.com/ Tervetuloa iloiseen joukkoomme, Kala- ja Pyhäjokilaakson Diabetesyhdistys ry:n toiminta-alueena on Kalajoki, Alavieska, Sievi, Ylivieska, Merijärvi, Oulainen ja Haapavesi. Järjestämme toimintaa eri paikkakunnilla esim. vertaistukiryhmiä, kerhoja, retkiä, joka vuotinen joulujuhla. Mielellään otamme vastaan uusia ideoita toiminnan järjestämiseksi. Tule rohkeasti mukaan!


Kalajoen 4H-yhdistys toimii Kalajoen kaupungin alueella. Tärkein toimintamuotomme on eri kylillä kokoontuvat 4H- kerhot, joissa kerholaiset ovat alakouluikäisiä ja ohjaajat nuoria. Järjestämme myös kursseja, retkiä/ tapahtumia, sekä päiväleiriä. Kalajokisille nuorille tarjoamme mahdollisuuden työllistyä kerhonohjaajana, työpalvelun kautta tai 4H-yrittäjänä. Monelle 4H onkin ensimmäinen linkki työelämään. Järjestämme nuorille edellämainittuihin teemoihin liittyviä Lue lisää…

Yhdistyksen toimintaan kuuluu erilaisten koulutusten, hoitojen. kuntoutusten informoiminen, vertaistukitoiminta, erilaiset virkistysjutut, sydänviikon tapahtumat, sydänviikonlopun järjestelyt Kalajoen Kristillisellä Opistolla yms.


Kalajoen Voimistelijat järjestävät ryhmäliikuntatunteja aikuisille sekä liikunta- ja telinevoimistelulutunteja lapsille ja nuorille. Tule löytämään oma lajisi tai käy vaikka useammalla eri tunnilla vapaasti samalla kausimaksulla. Aikuisten ryhmäliikuntatunneille ei erillistä tuntikohtaista ilmoittautumista.      Kalajokilaakson kuulo ry on Kuuloliiton paikallisyhdistys, joka ajaa alueensa huonokuuloisten asiaa ja etuja. Yhdistys järjestää voimavarojensa puitteissa erilaisia kuuloaiheisia tapahtumia ja virkistystoimintaa.