Takaisin edelliselle sivulle

i


  Olemme vuonna 2010 perustettu yhdistys. Tarkoituksenamme on edistää ja kehittää Ylirannan kylän asioita. Järjestämme mm. erilaisia tapahtumia kaikenikäisille ja otamme kantaa kylää koskeviin asioihin, yhteistyössä kunnan, yritysten, seurakunnan, yhteisöjen, asukkaiden ja muiden alueen kylien kanssa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme!  


Ikäihmisten olohuone Oulaisten ikäihmisten toiminnallinen kohtaamispaikka. Ei jäsenyyttä eikä sitoutumista. Toimintaan osallistuminen on muutoin ilmaista paitsi tarjoiluista ja retkistä peritään pieni maksu. Toiminta on suunnattu omatoimisille ikäihmisille mutta mukaan voi tulla saattajan kanssa.   Ikäihmisten olohuone is meeting place for elderly.


VERTAISTUKIRYHMÄ EROVANHEMMILLE / Oulu TULE MUKAAN EROVANHEMPIEN VERTAISTUKIRYHMÄÄN! Lapsi joutuu melko usein vanhempien eron jälkeen huoltokiusaamisen välikappa- eeksi. Joskus lapsi joutuu vieraannuttamisprosessiin, jonka tuloksena lapsi voi menet-tää yhteyden toiseen vanhempaan osittain tai jopa kokonaan. Isät lasten asialla ry:n jäsenet ovat kokemusasiantuntijoita, jotka ovat kohdanneet vieraannuttamista, huoltokiusaamista sekä huoltajuuskiistojen oikeuskäsittelyjä. Vertaistukiryhmästä saat vertaistukea ongelmallisiin erotilanteisiin luottamuksellisessa ryhmässä – vertaiselta vertaiselle, saman kokeneelle. Mahdollisuus huoltajuus- ja tapaamisasioista koskevan tiedon hankintaan Lue lisää…