Uutiskirje 7 elo-syyskuu 2020

Uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen ja sen hankkeiden toiminnasta, koulutuksista ja tapahtumista. Uutiskirje on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan järjestöissä ja järjestöyhteistyötä tekevissä organisaatioissa toimiville työntekijöille ja vapaaehtoisille.

UUTISET

OLKAlaiset OYS:n auloihin syyskuussa

Vapaaehtoistoiminta ja järjestöjen teemapäivät Oulun yliopistollisessa sairaalassa pyritään käynnistämään jälleen syyskuussa. OLKA seuraa tiiviisti koronatilannetta ja mukauttaa toimintaansa tarvittaessa.

Lue lisää: https://www.ihimiset.fi/2020/08/10/olkalaiset-oysn-auloihin-syyskuussa/

TAPAHTUMAT, TILAISUUDET JA KOULUTUKSET

Chatit jatkuvat elokuussa

Tukea talouteen-chat sekä Perjantaiporinat-chat jatkuvat elokuun alusta.

Lisätietoja aikatauluista: https://www.ihimiset.fi/toiminta/tukea-talouteen-chat/ sekä https://www.ihimiset.fi/toiminta/perjantaiporinat-chat/

Järjestöneuvoja päivystää jälleen!

Järjestöneuvoja auttaa, opastaa ja kuuntelee erilaisissa elämäntilanteissa. Neuvojan puheille pääsee taas joka maanantai ja keskiviikko Kumppanuuskeskuksella sekä Oulu10:ssä.

Lisätietoja: https://www.ihimiset.fi/toiminta/jarjestoneuvonta-2/

Porinapiiri starttailee 27.8. Kumppanuuskeskuksessa

Suuren suosion saavuttanut Porinapiiri aloittelee toimintaansa. Luvassa käsitöitä, askartelua, mielenkiintoisia vierailijoita, musiikkia, äänikirjoja, kahvittelua ja porinaa erilaisista aiheista!

Lisätietoja: https://www.ihimiset.fi/toiminta/porinapiiri/

Elävä kirjasto netissä 1.9. klo 12-14

Nyt ensimmäisen kerran Elävä kirjasto järjestetään netin kautta. Tule lainaamaan mielenkiintoisia Eläviä kirjoja.

Lisätietoa: https://www.ihimiset.fi/tapahtuma/elava-kirjasto-netissa-1-9-2020-klo-12-14/

Elävä kirjasto netissä 1.9. klo 17-19

Elävä kirjasto järjestetään netin kautta samana päivänä kahdessa osassa. Molemmissa osissa on kuitenkin eri kirjat. Tutustu tästä illalla tarjottaviin Eläviin kirjoihin.

Lisätietoa: https://www.ihimiset.fi/tapahtuma/elava-kirjasto-netissa-1-9-2020-klo-17-19/

Etänä: Ihimiset.fi-verkkopalvelun kouluttajakoulutus 8.9.2020

Kuuluuko tehtäviisi paikallisten yhdistysten, seurojen, lippukuntien, osastojen tai klubien auttaminen ja tukeminen toiminnassa ja toiminnasta viestimisessä? Ihimiset.fi-verkkopalvelun kouluttajakoulutus on tarkoitettu juuri sinulle!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 1.9. mennessä: https://www.ihimiset.fi/tapahtuma/etana-ihimiset-fi-verkkopalvelun-kouluttajakoulutus/

Etänä: Ihimiset.fi-verkkopalvelun kouluttajan jatkokoulutus 8.9.2020

Kuuluuko tehtäviisi paikallisten yhdistysten, seurojen, lippukuntien, osastojen tai klubien auttaminen ja tukeminen toiminnassa ja toiminnasta viestimisessä? Oletko käynyt kesäkuussa 2020 tai käymässä syyskuussa 2020 Ihimiset.fi-verkkopalvelun kouluttajakoulutuksen tai omaatko muuten hyvät tiedot sivustolle rekisteröitymisestä ja kirjautumisesta sekä perustietojen täyttämisestä? Tämä jatkokoulutus on tarkoitettu juuri sinulle!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 1.9. mennessä: https://www.ihimiset.fi/tapahtuma/etana-ihimiset-fi-verkkopalvelun-kouluttajan-jatkokoulutus/

Pohjois-Pohjanmaan sote-järjestöjen alueverkosto 14.9.2020

Tapaamisen teemoina ovat sote-uudistus, järjestöyhteistyön rakenteet ja kuntien hyvinvointi- ja osallisuustyön tukeminen. Tapaaminen on tarkoitettu Pohjois-Pohjanmaan alueella työskenteleville sote-järjestöjen aluetyöntekijöille.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 6.9. mennessä: https://www.ihimiset.fi/tapahtuma/pohjois-pohjanmaan-sote-jarjestojen-alueverkosto/

Maksuton lakineuvonta 16.9. Kumppanuuskeskuksessa

Yksilöllistä neuvontaa mm. velka-, perintö- tai riita-asioissa. Maksuttomassa lakineuvonnassa ei laadita asiakirjoja, mutta saat ohjeet niiden tekoon.

Lisätietoja: https://www.ihimiset.fi/tapahtuma/maksuton-lakineuvonta-2/

Järjestöystävällinen Pohjois-Pohjanmaa -webinaari 24.9.2020

Webinaari juhlistaa Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hankkeen aikana yhdessä maakunnallisten toimijoiden, kuntien ja järjestöjen kanssa tehtyä kehittämistyötä ja sen tuloksia.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 18.9. mennessä: https://www.ihimiset.fi/tapahtuma/jarjestoystavallinen-pohjois-pohjanmaa-webinaari/