Uutiskirje 2 helmi- maaliskuu 2020

Uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen ja sen hankkeiden toiminnasta, koulutuksista ja tapahtumista. Uutiskirje on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan järjestöissä ja järjestöyhteistyötä tekevissä organisaatioissa toimiville työntekijöille ja vapaaehtoisille.

UUTISET

Millainen on tulevaisuuden maakunnallisen järjestöyhteistyön rakenne?

Sosiaaliturvayhdistysten neuvottelukunta SOTUNETin ja muiden maakunnallisten verkostojärjestöjen valtuuttama työryhmä kävi torstaina 13.2. keskusteluja STEA:n edustajien kanssa. Keskustelussa esiteltiin malli, joka mahdollistaisi jatkuvan ja suoran yhteyden maakuntavalmisteluun ja tulevaan maakuntahallintoon sekä palvelujen ja palveluohjauksen yhteiskehittämisen maakunnissa.

Lue lisää: https://www.ihimiset.fi/2020/02/17/millainen-on-tulevaisuuden-maakunnallisen-jarjestoyhteistyon-rakenne/

TAPAHTUMAT, TILAISUUDET JA KOULUTUKSET

SYKÄYS- hyvinvointitapahtuma 23.3. klo 9-14

Miten voit? Tiedätkö tilanteen terveydestäsi? Tule hakemaan sykäys omaan hyvinvointiisi SYKÄYKSESTÄ! Kumppanuuskeskuksen jo perinteeksi muodostunut hyvinvointitapahtuma SYKÄYS on täällä taas. Tapahtumassa on mukana monipuolinen kattaus sosiaali- ja terveysalan toimijoita. Luvassa on esittelypisteitä, mittauksia, Pimé café, Aivotreenipaja, onnenpyörä ja paljon muuta! Tervetuloa!​

Lisätietoa: https://www.ihimiset.fi/tapahtuma/sykays-hyvinvointitapahtuma/

Hyvinvointia vertaisen tukemana- etäkoulutus 24.3.

Vertaistoiminnasta ja hyvinvoinnista luennoimassa Psoriasisliiton Anne Savuoja.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Oulun etäpisteelle: https://www.ihimiset.fi/tapahtuma/hyvinvointia-vertaisen-tukemana-etakoulutus/

Yhdistysilta Taivalkoskella 1.4.

Tervetuloa kuulemaan yhdistystoiminnan ajankohtaisista asioista sekä tietoa erilaisista rahoitusmahdollisuuksista keskiviikkona 1.4. Taivalkosken kunnantalon valtuustosaliin klo 17 alkaen. Tilaisuus on avoin kaikille Taivalkoskella toimiville yhdistyksille.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://www.ihimiset.fi/tapahtuma/yhdistysilta-taivalkoskella/

Yhdistysilta Tyrnävällä 7.4.

Tervetuloa työstämään Tyrnävän kunnan ja yhdistysten yhteistä yhteistyöasiakirjaa! Illan teemana on järjestöavustuskäytännöt.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://www.ihimiset.fi/tapahtuma/yhdistysilta-tyrnavalla-2/

Yhdistysilta Siikalatvalla 15.4.

Lämpimästi tervetuloa valmistelemaan Siikalatvan kunnan ja yhdistysten yhteistä yhteistyöasiakirjaa yhdistysiltaan 15.4. klo 17 alkaen, paikkana Siikalatvan kunnantalon valtuustosali.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://www.ihimiset.fi/tapahtuma/siikalatvan-yhdistysilta/

Taloustukihenkilön päivystävät tiistaisin

Taloustukihenkilöt ovat Takuusäätiön kouluttamia vapaaehtoisia, jotka voivat auttaa selkiyttämään taloudellista tilannetta ja auttaa asiassa eteenpäin. Vapaaehtoisilla vaitiolovelvollisuus.

Lisätietoa: https://www.ihimiset.fi/toiminta/taloustukihenkilot-4-2-5-5-2020/