Maaseudun luonnon monimuotoisuusteot esille

Maaseudun luonnon monimuotoisuusteot esille

Maaseudulla tehdään monenlaisia luonnon monimuotoisuutta edistäviä tekoja koko ajan. Lisäksi uusiin toimiin on myös kiinnostusta. Maaseudun Sivistysliitto kartoittaa monimuotoisuustekoja nyt Pohjois-Pohjanmaan alueelta. Tätä varten on avattu sähköinen kysely, johon pääsee vastaamaan alla olevasta linkistä.

Kyselyllä on tarkoitus selvittää etenkin kylien, yhdistysten ja vapaaehtoisten toimia ja tarpeita asiaan liittyen. Lisäksi sitä, millaista yhteistyötä luonnon monimuotoisuuden edistämiseksi voitaisiin tehdä tulevaisuudessa. Maaseudun Sivistysliitto toteuttaa kyselyn tiiviissä yhteistyössä yhdessä Pohjois-Pohjanmaan Kylät ry:n kanssa.

– Kevään kyselyllä saamme varmasti paljon tietoa Pohjois-Pohjanmaan eri kylien ja toimijoiden tilanteesta. Tämä on tärkeää myös sen vuoksi, että meillä on juuri alkamassa Ilmasto- ja ympäristötyö osaksi kylätoimintaa – Ilmastoviisaat kylät -hanke Nouseva Rannikkoseutu Leaderin alueella. Olemme siis kylien kanssa käytännön ilmasto- ja ympäristötöissä mukana jo ihan pian, kertoo Timo Reko Maaseudun Sivistysliitosta.

Kyselyyn pääset tästä linkistä: https://forms.office.com/r/6sVWjYhHtB

Vastaaminen vie n. 10 min. ja vastausaikaa kyselyyn on 10.4.2022 saakka.