Uusittu OLKA-piste avattu OYSin Avohoitotalossa

OYSin Avohoitotalossa on ollut alkuvuoden remontti ja nyt on OLKA Oulun OLKA-piste saanut uuden ilmeen. Pisteen paikka on sama, mutta nyt OLKA-piste sai seiniä ympärilleen ja erottuu paremmin Avohoitotalon muusta toiminnasta. Seinällä oleva iso OLKA-logo osoittaa myös pisteen toiminnan.

OLKA-pisteellä on edelleen eri järjestöjen esitteitä ja materiaaleja kansioissa. Järjestöjen lehtiä löytyy lehtitelineistä. OLKA-pisteeltä voi hakea järjestöjen maksuttomia materiaaleja milloin itselle parhainten sopii. Edelleen eri järjestöt myös voivat käydä esittelemässä toimintaansa OLKA-pisteellä sovitusti ja OLKA Oulun järjestökoordinaattori on tavattavissa pisteellä yleensä tiistaisin.

Tule tutustumaan uusittuun OLKA-pisteeseen ja hakemaan järjestötietoutta!    OLKA-ympyrä

 

Asiasanat

OLKA Oulu, OLKA-toiminta, olka-piste, järjestö, välineitä yhdistystoimintaan, yhdistykset,