Kokemustoiminta linkittää uutta näkökulmaa hoitotyöhön

Oulun yliopistollisen sairaalan tuottamana on valmistunut hieno kokemustoimijoiden osaamisen hyödyntämisestä sairaalan hoitotyössä kertova video: Kokemustoiminta linkittää uutta näkökulmaa hoitotyöhön.

Kokemustoiminta syventää hoitotyön osaamista ja kehittää asiakaslähtöisiä palveluja. OYSin hoitotyön ammattilaiset voivat hyödyntää kehittämistyössään OLKA-toiminnan kokemustoimijoita, kun mukaan näkemys potilaan kokonaistilanteesta ja esimerkiksi niistä arjen asioista, joita ammattilainen ei välttämättä hoitohetkessä kohtaa. Tietoa voidaan käyttää potilaiden ja asiakkaiden tarpeiden entistä parempaan tunnistamiseen, palveluiden kehittämiseen ja sairauksien hoitamiseen.

Oulun yliopistollisen sairaala logo

OLKA-toiminnan logo, jossa keskellä nimi OLKA

Asiasanat

kokemustieto, kokemustoimija, kokemustoiminta,