Olemme mukana Hyvinvointitapahtuma Sykäyksessä tiistaina 14.9. klo 11-14

Olemme mukana Hyvinvointitapahtuma Sykäyksessä tiistaina 14.9. klo 11-14

Tule tapaamaan myös Psoriasisliiton toimijoita, Pohjois-Pohjanmaan psoriasisyhdistystä ja keskustelemaan hyvinvoinnista ja terveydestä!

Tapahtumassa on Inbodymittaus, joka antaa tietoja kehonkoostumuksestasi esimerkiksi lihasmassasta ja rasvaprosentista. Vertaistervarit järjestää Inbody-mittaustulosten tulkintaa ja ohjausta  klo 11.30 alkaen puolen tunnin välein klo 14.00 asti Resiinassa (1. krs.)

Psoriasisliiton ja Pohjois-Pohjanmaan psoriasisyhdistyksen syksyn toimintaan ja ajankohtaisiin koulutuksiin voit tutustua viereisellä esittelypisteellä. Esittelypisteellä voit myös pelata unipeliä ja mittauttaa ihonkosteuden.

Lue lisää tapahtumasta

Lämpimästi tervetuloa!

Asiasanat

Vertaistervarit-hanke, psoriasisyhdistys, sykays2021,