Vapaaehtoisia Aiesec Oulun tiimeihin

Vapaaehtoisia Aiesec Oulun tiimeihin

Liity AIESEC Suomeen, maailman suurimpaan nuorten johtamaan organisaatioon.

AIESEC on maailmanlaajuinen kanava, missä nuoret voivat kerätä työkokemusta turvallisessa työympäristössä. Jäsenenä opit työelämän hyödyllisiä taitoja, kuten markkinointia, projektityöskentelyä, esitelmätaitoja ja paljon muuta. Tavoitteenamme on tarjota nuorille yhteisö, jonka kanssa voi kehittyä itsensä tuntevaksi maailmankansalaiseksi.

Liity yli 40 000 vapaaehtoisen joukkoon menemällä osoitteeseen joinaiesecinfinland.com!

————————————————————————————————————————

Join AIESEC in Finland, the biggest youth-run organization in the world.

AIESEC is a global platform where youth can explore and develop themselves in a safe environment. As a member you learn useful skills for working life, such as marketing, project management, public speaking skills and much more. Our goal is to create a community for the youth, where they can develop into a self-aware world citizen.

Join over 40 000 volunteers around the world by going to joinaiesecinfinland.com!