INFOA JA KAHVIA VAPAAEHTOISTYÖSTÄ KIINNOSTUNEILLE 31.1.2022 klo 17-19

TERVETULOA KAHVILLE –
VAPAAEHTOISTOIMINNAN INFO
maanantaina 31.1.2022 klo 17-19 (avoimet ovet, tervetuloa kun sinulle sopii)

Paikka: Tuokiotupa, Lukkarinkatu 1, Ylivieska

Kiinnostaisiko vapaaehtoistyö ikäihmisten parissa
silloin, tällöin? Olet tervetullut, apuasi tarvitaan NYT.

Vapaaehtoistyö Yhteisestä Ovesta ry:ssä ja Tuokiotuvalla on tavallisen ihmisen taidoin tehtävää, todellista matalankynnyksen vapaaehtoistyötä. Se tuo vaihtelua ja iloa arkeen, uusia ystäviä, se on muiden auttamista ja merkityksellistä tekemistä.

Tarjolla on tehtäviä ja keikkoja moneen makuun – oman kiinnostuksesi ja aikataulusi mukaisesti. Voit toimia vaikkapa Ystäväpalvelussa ikäihmisen ulkoilu- tai juttukaverina, Tupatöissä kahvinkeittäjänä, Vertaisryhmän ohjaajana tai voit ehkä keikkailla tapahtumissa ja muissa tehtävissä. Vapaaehtoisille järjestetään kuukausittain yhteinen iltahetki, jossa on niin asiaa kuin virkistystäkin ja pääset myös vaihtamaan kuulumisia muiden vapaaehtoisten kanssa.

Tule maanantai-iltana 31.1.2022. piipahtamaan Tuokiotuvalla klo 17-19 välisenä aikana ja tutustumaan toimintaamme. Tuumataan yhessä mille alettais. Iltapalatarjoilua.

TERVETULOA!