AVOIMET OVET VAPAAEHTOISTYÖSTÄ KIINNOSTUNEILLE 2.9.2021 klo 17-19

TERVETULOA KAHVILLE –
VAPAAEHTOISTOIMINNAN AVOIMET OVET
torstaina 2.9.2021

Paikka: Tuokiotupa, Lukkarinkatu 1, Ylivieska

Kiinnostaisiko vapaaehtoistyö ikäihmisten parissa
silloin, tällöin? Olet tervetullut, apuasi tarvitaan NYT.

Vapaaehtoistyö Yhteisestä Ovesta ry:ssä ja Tuokiotuvalla on tavallisen ihmisen taidoin tehtävää, todellista matalankynnyksen vapaaehtoistyötä. Se tuo vaihtelua ja iloa arkeen, uusia ystäviä, se on muiden auttamista ja merkityksellistä tekemistä.

Tarjolla on tehtäviä ja keikkoja moneen makuun – oman kiinnostuksesi ja aikataulusi mukaisesti. Voit toimia vaikkapa Ystäväpalvelussa ikäihmisen ulkoilu- tai juttukaverina, Tupatöissä kahvinkeittäjänä, Vertaisryhmän ohjaajana tai voit ehkä keikkailla tapahtumissa ja muissa tehtävissä. Vapaaehtoisille järjestetään kuukausittain yhteinen iltahetki, jossa on niin asiaa kuin virkistystäkin ja pääset myös vaihtamaan kuulumisia muiden vapaaehtoisten kanssa.

Tule torstai-iltana 2.9. piipahtamaan Tuokiotuvalla klo 17-19 välisenä aikana ja tutustumaan toimintaamme. Tuumataan yhessä mille alettais. Iltapalatarjoilua.

TERVETULOA!
Avoimet ovet 2.9.2021