Ero lapsiperheessä – tukea myös heinäkuussa

Oulun ensi- ja turvakoti ry:n Ero lapsiperheessä- työ päivystää läpi kesän. Palvelu on tarkoitettu perheille, joissa on alaikäisiä lapsia ja vanhemmat pohtivat eroa tai ovat eronneet. Juttelemaan voi tulla omista tunteista ja ajatuksista tai pohtimaan asiaa lasten ja vanhemmuuden näkökulmasta. Ajan voi varata paikanpäällä tapahtuvaan keskusteluun (Koulukatu 20) tai voimme jutella myös puhelimitse tai videoyhteydellä.

Syksymmällä on alkamassa Vanhemman neuvo -ryhmä, sekä 7-9 vuotiaiden lasten erovertaisryhmä – erokerho. Järjestämme myös yhteistyössä Ensi- ja turvakotien liiton kanssa Lapsen kaksi kotia kurssin eronneille vanhemmille ja heidän lapsilleen. Kurssi toteutetaan viikonloppuna 24.-26.9.2021 Haukiputaalla Lomakoti Onnelassa.

Keväällä erovertaiskahvila kokoontui vain etäyhteyksillä. 2.9.2021 alkaen pyrimme järjestämään kahvilan taas livenä. Kahvilaan ei ole ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoa, kuten ryhmien tarkat ajankohdat sekä ilmoittautumisohjeet, löydät kotisivuiltamme www.oetk.fi tai voit olla yhteydessä sähköpostilla (eroneuvo.oulu@oetk.fi) tai puhelimitse. (0405144000)