Miessakit ry | Huhtikuun uutiskirje

Miessakit ry | Huhtikuun uutiskirje

Miessakkien huhtikuun uutiskirje on julkaistu.

Tietoa ajankohtaisista koulutuksista, tapahtumista ja muista päivänpolttavista Miessakkiasioista.
Mukana mm. kuukauden blogikirjoitus eronjälkeisen isyyden merkityksestä lapselle, ja tietoa miesten kokemaan parisuhdeväkivaltaan paneutuvasta tuoreesta verkkokurssista.
Lisäksi asiaa Lyömättömän linjan toimintaa avaavasta selitysvideosta ja Miessakkien lausunnoista STM:lle sekä oikeusministeriölle.

Uutiskirjeen pääset lukemaan tästä linkistä.

Liity Miessakkien henkilö- tai kannatusjäseneksi!

Miessakit on tarjonnut miehille maksutonta tukea sekä ajanut miesten asemaa yhteiskunnassa jo vuodesta 1995.
Tavoitteenamme on kehittää toimintaamme myös tulevaisuudessa, jotta miehet saavat entistä kattavammin juuri heille suunnattua tukea matalalla kynnyksellä.

Mikäli haluat tukea miesten avunsaantia ja olla mukana varmistamassa miestyön olemassaoloa ja kehitystä, onnistuu se helposti liittymällä Miessakkien jäseneksi.
Jäsenenä olet mukana yhdessä muiden kanssa vahvistamassa suomalaisen miehen hyvinvointia.
Jokainen jäsen tuo painoarvoa Miessakkien toiminnalle ja viestille siitä, että miehet ansaitsevat heidän tarpeidensa pohjalta rakennettua asiantuntevaa tukea.

Jäsenet valitsevat joka toinen vuosi yhdistyksemme ylintä päätäntävaltaa edustavan elimen, valtuuston. Saat myös kotiisi lehtemme URHOn, alennuksia järjestämistämme kursseista ja koulutuksista, maksuttoman sisäänpääsyn erilaisiin tilaisuuksiimme sekä ensikäden tietoa yhdistyksemme toimintaan liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Henkilöjäsenyys 20 € tai alennuksella 10 € opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja alaikäisten lasten huoltajille.
Kannatusjäsenyys 20 € henkilöjäseniltä ja 100 € yrityksiltä/yhteisöiltä.
Voit liittyä jäseneksi kätevästi osoitteessa: www.miessakit.fi/miessakit-ry/yhdistys/jasenisto/