Ihimiset.fi -verkkopalvelu 2020

Ihimiset.fi -verkkopalvelu 2020
Halusimme tuoda esille vielä yhden lisätiedon Ihimiset.fi:n analytiikasta vuodelta 2020. Huomasimme iloksemme, että ihimiset.fi-verkkopalvelu on näkynyt edellisenä vuonna Googlessa yli miljoona kertaa!

Käyttäjiemme verkkopalveluun tuottama tieto löytyy siis hyvin kansalaisten nähtäville myös ulkoisiin hakukoneisiin. Olemme todella ylpeitä käyttäjistämme, koska ilman sisältöä tämä verkkopalvelu ei löytyisi Googlesta tai muistakaan hakukoneista. Kiitämme siis kaikkia rekisteröityneitä käyttäjiä upeasta sisällöntuotannosta myös näin vaikeina korona-aikoina 💙

Ollaanhan siis Ihimisiksi!

 
Terveisin,
Ihimiset.fi-verkkopalvelun ylläpito

Apua sivuston käyttöön ja yhteyden ylläpitoon saat mm.:
Puhelimitse: 050 348 4676
Sähköpostitse: info@kumppanuuskeskus.fi

Asiasanat

ihimiset.fi, ylläpito,