Koonti Lasten, nuorten ja perheiden maakunnallisen järjestöverkoston tapaamisesta 28.1.2021

Koonti Lasten, nuorten ja perheiden maakunnallisen järjestöverkoston tapaamisesta 28.1.2021

Tapaamisessa kuultiin POPsote maakunnallisen lapset, nuoret ja perheet koordinaation ajankohtaiskuulumisia kuten tulevaisuuden sote -keskus kehittämisohjelmien tavoitteita sekä järjestöyhteistyön rakentamiseen liittyviä perusteita. Viestinnän keskeisenä välineenä toimii ihimiset.fi palvelu ja onkin tärkeää, että palvelusta löytyy järjestötoimijoiden yhteystiedot sekä tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja palveluista.

Perhekeskustoiminnan kehittäminen on tärkeä sisältöalue LNP kehittämistyössä. Tällä hetkellä kartoitetaan kuntien Lape -ryhmien kautta alueellisen perhekeskustoiminnan tilannetta ja kehitystarpeita. POPsote kehittämistyöhön liittyen järjestöiltä toivotaan omaa arviointia perhekeskustoimintaan liittyen. Arviointiin liittyvä taulukkopohja sekä kokousmuistio löytyvät maakunnallisen verkoston sivulta Lapset ja nuoret sekä perheet -maakunnallinen järjestöverkosto | Ihimiset. Täytetyt taulukot ottaa vastaan LNP projektikoordinaattori Leena Mämmi-Laukka leena.mammi-laukka@popsote.fi