Ihimiset.fi -verkkopalvelun analytiikasta

Ihimiset.fi -verkkopalvelun analytiikasta
Halusimme tuoda esille pieniä tiedonmurusia Ihimiset.fi:n analytiikasta vuodelta 2020. Vaikka koronapandemia on vaikuttanut kaikkeen toimintaan, löysi edellisenä vuonna Ihimiset.fi:n pariin yli 45 000 kävijää. Se on meistä upea saavutus ja saamme kiittää siitä kaikkia verkkopalvelun käyttäjiä ja sivustolla käyneitä!
 
Entä millainen on keskimääräinen Ihimiset.fi:n kävijä? Analytiikan pohjalta voidaan sanoa, että keskimääräinen kävijä on nainen, yli 65 vuotias, hän vierailee sivustolla yleisesti tiistaisin noin yhden aikaan iltapäivällä. Tiedämme myös, että tämä kuvitteellinen keskimääräinen henkilö saapuu sivustolle googlen-hakukoneesta ja viettää sivustolla melkein kaksi minuuttia.
 
Kyllä, analytiikasta saamme paljon tietoa, numeroita, kaavioita, häkkyröitä ja käppyröitä, joista voimme muodostaa käsitelmän esimerkiksi keskimääräisestä kävijästä. Kuitenkin on hyvä muistaa, että keskimääräistä ihmistä ei oikeasti ole olemassa, ja siksi Ihimiset.fi:n ylläpito ottaa jokaisen neuvontaa tarvitsevan vastaan ihka oikeana henkilönä.
 
PS. Tässä linkki suoraan sivustolta löytyvään pieneen tilastoon: https://www.ihimiset.fi/tietoa-palvelusta/ihimiset-tilastot/
 
Ollaanhan siis Ihimisiksi!
 
Terveisin,
Ihimiset.fi-verkkopalvelun ylläpito 💙
Apua sivuston käyttöön ja yhteyden ylläpitoon saat mm.:
Puhelimitse: 050 348 4676
Sähköpostitse: info@kumppanuuskeskus.fi

Asiasanat

ihimiset.fi, ylläpito,