OLKA valmentaa maaliskuussa vapaaehtoisia ja kokemustoimijoita sairaalaan

OLKA järjestää ILONA-valmennuksia Oulun yliopistollisen sairaalan vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille. Seuraava valmennus toteutetaan maaliskuun puolivälin jälkeen. Valmennukseen voivat osallistua yleisestä sairaalavapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet sekä koulutetut kokemustoimijat ja vertaistukijat. Valmennuksessa esitellään sairaalaorganisaatiota ja OLKA-toimintaa sekä tutustutaan sairaalavapaaehtoistoiminnan periaatteisiin ja infektioiden torjuntaan. Ilmoittautumislinkki ja aikataulu julkaistaan OLKA Oulun sivuilla lähempänä ajankohtaa: twitter ja facebook OLKAOulu sekä www.jarjestopistekaiku.fi

Pyöreä olkan logo

Lisätietoa yleisestä vapaaehtoistoiminnasta ja vertaistuen antamisesta OYS:ssa kiinnostuneille antaa katja.kuusela@ppsotu.fi

Lisätietoa koulutetuille kokemustoimijoille, jotka ovat kiinnostuneet toimimaan OYS:ssa antaa terhi.niemela@ppsotu.fi

Asiasanat

kokemustoiminta, OLKA, OLKA-toiminta, sairaalavapaaehtoinen, oys, sairaalavapaaehtoistoiminta, valmennus,