Seuraa Kumppanuuskeskuksen joulukalenteria!

Seuraa Kumppanuuskeskuksen joulukalenteria!

Kumppiksen joulukalenteri 2020

Joulukuu on edennyt pitkälle, mutta vielä ehdit seuraamaan Kumppanuuskeskuksen 2020 joulukalenteria. Ideoimme joulukalenteria ensin eri teemoin, mutta koronatilanteen tiukentuessa meistä tuntui tärkeältä lähteä kepeämmälle ja ei niin tietopitoiselle linjalle. Vuoden 2020 Kumppiksen joulukalenterista tulee löytymään 24 kappaletta tee-se-itse aiheisia julkaisuja, jotka kaikki voivat toteuttaa kotona pienellä budjetilla tai täysin kotoa löytyvistä materiaaleista.

Joulukalenteria voit seurata Kumppiksen sometileiltä Instagramista ja Facebookista.

 

Joulumieltä toivottaen,
Kumppiksen sometonttu

Kumppanuuskeskuksen logo, jossa teksti Kumppanuuskeskus on isoin mustin kirjaimin kirjattu. Vasemmalla eri vihreän sävyistä koostuva graafinen ja minimalistinen perhonen.

Asiasanat

kumppanuuskeskus,