Apua isille masennusoireisiin tai niiden kohtaamiseen perheessä

Apua isille masennusoireisiin tai niiden kohtaamiseen perheessä

Miessakit ry on julkaissut ensimmäisenä Suomessa oppaan, joka käsittelee pikkulasten isien masennusoireita.
Vihkonen sisältää tietoa, joka helpottaa isäksi tulemiseen liittyvien muutosten kohtaamisessa, sekä näkökulmia keskusteluun isyydestä, masennusoireista, vanhemmuudesta ja parisuhteesta lasten ollessa pieniä.

Oppaan avulla masennustyyppiseen oireiluun on helpompi löytää tilanteeseen sopivia sanoja ja ratkaisumalleja. Masennustyyppinen oireilu on osa normaalia elämää ja sen varhainen tunnistaminen helpottaa suunnan muuttamista. Opas on suunniteltu avuksi isyyden alkumetreillä miehelle itselleen, heidän läheisilleen sekä isien kanssa työtä tekeville sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

Yle uutisoi Masi -hankkeestamme ja oppaasta, tässä linkki Ylen uutiseen.

Opasta saatavilla Miessakit Oulun toimistolta.

Lisätietoja ja oppaan tilaukset:
Jani Isokääntä
Erotyöntekijä
Miessakit ry | Oulu
Kumppanuuskeskus
Kansankatu 53
90100 OULU
jani.isokaanta@miessakit.fi
044 720 3 111