PPsotulla starttaa kaksi chat-palvelua

Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry aloittaa tällä viikolla kaksi chat-palvelua Tukinetin alustalla. Koronaton keskustelu- chat on joka perjantai klo 12-14 koko poikkeustilan ajan. Kyseisessä chatissa on tarkoitus rupatella ihan kaikesta muusta paitsi koronasta. Chat on avoin kaikille, ja keskusteluun pääsee sisään ilman kirjautumista Tukinet-palveluun. Mukaan mahtuu 14 ensimmäistä.

Tästä linkistä pääset Koronattomaan keskusteluun: https://tukinet.net/teemat/koronaton-keskustelu/ryhmachatit/

Tukea talouteen- chat aloittaa 22.4. ja se järjestetään joka keskiviikko klo 12-14. Tässä chatissa pääset keskustelemaan talous- ja velkaongelmista PPsotun työntekijän johdolla, ja keskustelussa on mahdollisuus myös yksityiskeskusteluun työntekijän kanssa. Tähän chattiin pääsee mukaan kirjautumalla Tukinetin käyttäjäksi ja mukaan mahtuu 15 ensimmäistä.

Tästä linkistä pääset mukaan Tukea talouteen-chattiin: https://tukinet.net/teemat/tukea-talouteen/ryhmachatit/

 

Asiasanat

chat, keskusteluapu, talousneuvonta,