Ihimiset.fi-verkkopalvelun käyttäjämäärän kasvu jo 40%:n luokkaa

Pohjois-Pohjanmaan järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan Ihimiset.fi- verkkopalvelun käyttäjämäärän kasvu kiihtyy. Tällä hetkellä käyttäjiä on vuositasolla jo yli 45 000. Edellisestä vuodesta kasvua on noin 40%.

Käyttäjät tarkastelivat yli 69 000 istunnon aikana sivuja reilut 341 000 kertaa. Istuntojen määrä nousi yli 24% ja sivujen katselujen määrä yli 21%.

Ihimiset.fi-palvelussa toiminnastaan ilmoittaa tällä hetkellä noin 350 järjestöä, yhdistystä ja muuta yleishyödyllistä toimijaa. Palvelusta löytyy näiden toimijoiden yli 1000 tapahtumaa, lähes 300 säännöllistä toimintaa sekä yli 100 vapaaehtoistehtävää. (https://www.ihimiset.fi/tietoa-palvelusta/ihimiset-tilastot/)

Ihimiset.fi on osa valtakunnallista Toimeksi.fi-palvelua, jossa on tällä hetkellä kymmenen alueellista palvelua. Ihimiset.fi:ssä ilmoitettujen tietojen lisäksi palvelu näyttää muissa alueellisissa palveluissa sekä valtakunnallisessa Toimeksi.fi-palvelussa ilmoitetut toimijat, joiden toiminta-alueeseen Pohjois-Pohjanmaa kuuluu sekä tapahtumat, toiminnat ja vapaaehtoistehtävät, jotka sijoittuvat Pohjois-Pohjanmaalle.

Ihimiset.fi-verkkopalvelun käyttö on avointa ja maksutonta kaikille järjestöille, yhdistyksille ja yleishyödyllisille toimijoille. Kumppanuuskeskuksen infosta saa apua palvelun käyttöön liittyvissä ongelmissa ja Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne –hanke järjestää palvelun käyttöönottokoulutuksia. Tervetuloa Ihimiset.fi-käyttäjäksi!

Projektipäällikkö, järjestöagentti

Helena Liimatainen

Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hanke

Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry

Asiasanat

verkkopalvelu, nettisivusto, viestintä,