Tuiran hyvinvointikeskus kutsuu järjestöjä verkostoitumaan ja esittelemään toimintaansa

Sote-uudistuksen seuraavana vaiheena valtio aloittaa Tulevaisuuden sote-keskusohjelman, jota toimeenpannaan maakunnallisissa hankkeissa. Pohjois-Pohjanmaalla hanketta hakee sairaanhoitopiiri. Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry on tehnyt Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirille yhteistyöehdotuksen Tulevaisuuden sote-keskusten järjestöyhteistyön kehittämiseen liittyen. Ehdotukseen liittyen yhteistyötä aloitellaan pienimuotoisesti Oulussa, Raahessa ja Ylivieskassa.

Pilotointi aloitetaan Oulun kaupungin Tuiran hyvinvointikeskuksesta. Hyvinvointikeskus ja Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys kutsuvat kaikkia Tuiran, Koskelan, Kaijonharjun, Kuivasjärven, Ritaharjun, Rajakylän ja Pateniemen alueella toimivia, yhteistyöstä hyvinvointikeskuksen kanssa kiinnostuneita sosiaali- ja terveysalan yhdistyksiä ja järjestöjä verkostoitumisiltaan 19.2.2020 klo 16-19. Illan aikana on luvassa mm. tutustumista ja yhteistä ideointia sekä yhdistysten toiminnan esittelyä niin hyvinvointikeskuksen työntekijöille kuin alueen asukkaillekin. Yhdistys- ja järjestötoimijoita pyydetään ilmoittautumaan mukaan 12.2. mennessä osoitteessa https://www.ihimiset.fi/tapahtuma/tuiran-hyvinvointikeskuksen-verkostoitumisilta-jarjestoille/

Lisätietoja tapahtumasta antaa Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hankkeen projektipäällikkö, järjestöagentti Helena Liimatainen, helena.liimatainen(at)ppsotu.fi

Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hanke (2017-2020) on Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry:n hallinnoima ja Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEAn rahoittama hanke, jonka avulla on tuettu järjestöjen osallistumista sote-uudistukseen sekä kunta-järjestöyhteistyön kehittymistä kaikissa Pohjois-Pohjanmaan 30 kunnassa.