Uusi keskiviikkokerho aloittaa Maikkulassa – joulukuussa ilmaiset pullakahvit!

Kaipaatko joskus yhteistä jutusteluhetkeä toisten, joskus tuntemattomienkin aikuisten kanssa.  Aiheet voivat liittyä valtion- tai kuntapolitiikkaan, lähiruokaan, hyvin- tai pahoinvointiin, lapsiin, uutisiin, tanssiin, lauluun, työhön, työttömyyteen tai vaikka Tupperwareen.

Maikkulan monitoimitalolla 4H Cafélla aloittaa joulukuussa aikuisten keskiviikkokerho, jossa sana on vapaa.  Tai ainakin melkein vapaa, aluksi aiheet alustetaan. Kutsumme paikalle jonkun asiantuntijan tai muuten vain mielenkiintoisen henkilön pohjustamaan eri aiheita.

Keskiviikkokerhon jatko on kiinni teistä, hyvät asukkaat.  Kehitämme turinatuokiota toivomaanne suuntaan.  Tavoitteenamme on välitön ja rento tunnelma, ilman turhia jäykistelyjä.

Alku-ujostelun pyrimme voittamaan tarjoamalla joulukuun ajan keskiviikkokerhon osallistujille ilmaiset pullakahvit.

Voit osallistua keskusteluun tai halutessasi olla vain paikalla ja kuunnella.

Keskiviikkokerho kokoontuu keskiviikkoisin 4.12. klo 10:00 alkaen Maikkulan monitoimitalon kuntalaisten olohuoneessa, Kangaskontiontie 3.  Kukin turinatuokio kestää tunnista kahteen innostuksesta riippuen.

Tuvassa on myös leikkipaikka lapsille lähellä ja näköyhteyden päässä.

Tervetuloa!

Seuratkaa ilmoitteluamme keskiviikkokerhosta ja sen toivon mukaan oikein mielenkiintoisista vieraista kotisivuiltamme http://4hcafe.4h.fi ja facebookista.

4H Tupa Sohva ja leikkipaikka

Asiasanat

4h, keskusteluryhmä,