Loppuvuonna sairaalassa erityisesti esillä vammautuminen, muisti ja harvinaiset sairaudet

 

OYS:n järjestöpiste tarjoaa loppuvuodesta monia mielenkiintoisia kohtaamisia, tukea ja tietoa. Pisteellä on tavattavissa järjestöjen vapaaehtoisia ja työntekijöitä.

Tiistaina 19.11. klo 8.30-11.30 Kynnys ry:n SAMAT-toiminta kertoo vanhemmuudesta, selkäydinvammasta ja pyörätuolin käytöstä. Samalla voi pelata Voihan Vammainen -arvauspeliä.
Keskiviikkona 20.11. klo 8.30-11.30 Oulun Seudun Muistiyhdistys esittäytyy järjestöpisteellä. Tuolloin jutellaan muistista, muistisairauksista sekä sairastuneelle ja läheisille tarjottavasta tuesta.
Torstaina 21.11. klo 8.30-11.30 Invalidiliiton Harvinaiset-yksikön suunnittelijat Helsingistä tulevat kertomaan harvinaissairauksista ja vertaistuesta.
Keskiviikkona 11.12. klo 8.30-11.30 Oulun seudun Aivovammayhdistys antaa tarvittaessa vertaistukea vammautuneelle ja läheiselle sekä kertoo yleistä tietoa aivovammasta.

Järjestöpiste sijaitsee keskeisellä paikalla OYS:n avohoitotalon aulassa. Pisteeltä voi hakea materiaalia milloin vain. Järjestöpiste on sairaalan ja järjestöjen yhteistyössä tehtävää OLKA-toimintaa. Lisätietoa järjestöpisteestä löytyy osoitteesta www.jarjestopistekaiku.fi

järjestöpisteen ja olkan-logot