Asukasilta Maikkulan monitoimitalolla 28.10.2019 klo 16:30

Oulun kaupungin yhteisötoiminnan tavoitteena on edistää kaikenikäisten asukkaiden osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia ja saada asukkaat osallistumaan ja vaikuttamaan elinympäristöään ja kaupungin palveluja koskevaan suunnitteluun ja päätöksentekoon.

Järjestämme alueen asukkaille kaupungin, asukkaiden ja järjestötoimijoiden kanssa yhteisen asukasillan, jossa tavoitetta esitellään tarkemmin ja jossa asukkaat voivat myös itse vaikuttaa toivomuksillaan ensi vuoden tilanteeseen ja aktiviteetteihin

Ne toteutetaan yhteistyössä kaupunginosassa toimivien järjestöjen kanssa.

Oulun kaupungilta asiaa tulee esittelemään tarkemmin yhteisötoiminnan koordinaattori Heli Metsävirta.

Tule paikalle kuulemaan, mistä on kysymys ja vaikuttamaan kertomalla ajatuksiasi ja toiveitasi Maikkulan osalta!

TARJOAMME OSALLISTUJILLE ILMAISET PULLAKAHVIT

TERVETULOA!